Gelukje - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu Gelukje - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

Gelukje

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

06 Juli 2012 | Nederland, Amsterdam

Kwamen we vandaag erachter dat onze gasten niet morgen komen, maar volgende week vrijdag... Een gelukje, want nu hoef ik niet ineens alles klaar te hebben in het appartement! Het plamuurwerk ziet er wel goed uit, geloof ik. Volgende klus is verven. Dat is iets lastiger nu, omdat er allemaal spullen staan. Dat wordt een beetje heen en weer slepen, denk ik.
Het is me warm, als je bovenop de ladder staat te werken aan het plafond! Zal bij het verven ook wel zweten worden. Maar als ik dat 's ochtends doe en we gaan daarna naar de baai...
Vandaag hebben Theo en Marco zich weer bij de baai vermaakt. Tijd om morgen eens ergens anders te kijken. Caracasbaai, bijvoorbeeld. Snorkelen naar de Tugboat, kijkje nemen bij de Ferry.
Morgenochtend gaan we eerst eens kijken bij de tennisbaan. Ik zal me voor die tijd nog even verdiepen in de puntentelling, want daar snap ik nooit iets van :)

• 06 Juli 2012 - 22:40

Hannie:

hoe gaat het met het vakantiewerk? de mooie hekjes zit met smart te wachten hoe het er uit ziet
    en lekker uitslapen ?word het steeds warmer?neem een lekkere duik in het heldere water,dat missen we nog steeds.hier ook vakantie van school ,maar de zomer hebben we op cu gelukkig gehad ,dus nu maar druk met het klussen in en om het huis.
    morgen lekker naar groningen moeders 72 jaar geworden 1juli en gelijk een wandeling in het noorden oefenen voor tocht om de nooord die word gehouden 29 en 30 spt.
    nu gauw slapen alweer 12.30en om 7.30 gaat de wekker weer. groetjes van de haantjes