de spanning stijgt
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
14 Juni 2012 | Nederland, Amsterdam
Ard is vanavond nog even de stad in geweest om de sfeer te peilen. Er is een rustige betoging geweest, vanmiddag. Ze hebben handtekeningen opgehaald om aan minister Spies te geven. Dus die zien jullie t.z.t. in Nederland verschijnen. Goeie brief, trouwens.
Want ik heb zonet wel eerst even Versgeperst.com gecheckt of er nog ontwikkelingen waren.
Nu hoorden we vanavond ook van iemand dat Schotte, El Hakim en Jamaloodin al een poosje niet naar het buitenland zijn geweest. Zou het kunnen zijn dat er een internationaal opsporingsbevel rondzwerft? In dat geval blijven ze vast nog heel lang hier op het eiland. En zijn de snoepreisjes voor de rest van de regering.
Eén ding is zeker: ze hebben er met elkaar een ongelooflijke puinhoop van gemaakt.
Ik hoop van ganser harte dat in elk geval een groot deel van de bevolking hier inziet dat het anders moet. En dat ze anders kiezen, als we mogen kiezen. Laten we hopen dat dat niet tot 2014 gaat duren.
Tot zover dit politieke verhaal. Een soap van nog lager niveau dan GTST.
Vanmorgen heb ik gezellig met Erna boeken schoongemaakt. En een begin gemaakt met inventariseren. Het lijkt nu wel kaal in de kasten. Nu er zoveel boeken weg zijn.
Theo en Arjan hebben Ard geholpen om de container leeg te halen. Volgens de geruchten werd er bijna om gevochten door de juffen van verschillende scholen. Nu is alles eerlijk verdeeld. Kunnen we wachten op de volgende lading...
Verschillende oud-klasgenoten van Theo zijn geslaagd. In Nederland. Hier stijgt de spanning... Marco, Wydo, Dianne, Marloes: gefeliciteerd! (En anderen die ik niet weet)
Morgen om 12 uur moet Theo op school zijn voor de uitslag, maar kan het dan nog wel even duren voordat het bericht doorkomt. Dus opa's en oma's, niet te snel willen...;)
14 Juni 2012 - 04:54
Mama Koops:
We zullen ons een beetje inhouden!! Theo sterkte vandaag, ga iets leuks doen, wij gaan weer verder met inpakken.
Groeten mama en papa -
14 Juni 2012 - 05:05
Petra K:
Sterkte met het wachten!! Want dat is zo'n laatste dag wel heel spannend!! -
14 Juni 2012 - 06:24
Opa En Oma Vr:
Heel veel sterkte vandaag! Voor ons is de dag begonnen met stralende zon. We zitten met vakantie op de camping in Putten. Vanavond met Lisanne en joline naar de paardenvierdaagse in Epe. Kunnen jullie een smsje sturen als de uitslag er is? -
14 Juni 2012 - 06:39
Marrianne:
Oef, wat een spanning! Sterkte Theo! En hopelijk snel een geslaagd bericht.