springen en andere dingen
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
30 Juni 2012 | Nederland, Amsterdam
Ook de vriendin van Jack Sparrow waagde de sprong en na 5 rondes hielden we het voor gezien en zijn doorgereden naar Knip. Ook daar weer mooie springrotsen en nu mocht Thijs dan eindelijk ook springen. Ze kregen er allemaal geen genoeg van, maar omdat we ook nog schildpadden wilden zien zijn we verder doorgereden, Kleine Knip, Lagun... maar geen schildpadden helaas...
Rond vier uur waren we bij Janwillem voor een curacaose verhuizing, de pickup volgeladen met zooi, de aftandse en kapotte auto van Janwillem achter de kickup aangesleept (ook volgestouwd met spullen en Janwillem achter het stuur). Als een zigeunerkaravaan met captain Jack Sparrow met een jug limonade tussen de benen geklemd (er was echt geen andere plek meer..) zijn we richting de stad gekacheld.
Aan het einde van de dag was alles weer op zijn plek beland, ligt JW in een nieuw bedje, is Marco bekaf en zijn alle koontjes en schouders rood... Na de pancakes en het bekijken van de foto's liggen de oudste jongens op tijd in bed, 10 uur hebben ze niet gehaald maar ze komen zo wel in het (vakantie)ritme.
01 Juli 2012 - 05:06
Oma Vr.:
IK krijg de kriebels in mijn buik ard, dit mochten jullie vroeger nooit,gelukkig heb ik er alleen maar naar hoeven kijken. Veel plezier. -
01 Juli 2012 - 05:59
Petra:
Wat leuk om dit te lezen, weet ik ook een beetje wat Marco allemaal doet.
Groetjes Petra -
01 Juli 2012 - 06:08
Gertjan:
zowat weer een avonturen hoe hoog was dat wel niet het lijkt wel eng.
en bedankt dat jullie dit voor jw hebben kunnen doen dan mis je de afstant wel dat je er niet even bij kunt zijn. een goede zondag tot later. -
01 Juli 2012 - 11:37
Anja:
Wauw ... dat ziet er stoer uit! Niks voor mij, ik blijf wel toeschouwer met beide benen op de grond. Trouwens over een dagje shoppen kun je ook hele leuke stukjes schrijven hoor mister Vreugdenhil. Anders , ja dat wel maar ook best leuk om te lezen.
Het eiland is zo te lezen nog steeds groot genoeg om te genieten.
We denken aan jullie.
01 Juli 2012 - 12:26
Joop:
Natuurlijk is Marco bekaf.... gelijk vol in de vakantiemood. Top man, volhouden zo! -
01 Juli 2012 - 23:23
Janwillem:
ha ard het was zeker een bijzondere verhuizing, helemaal als je het op deze manier schrijft.
jammer dat ik niet bij playa forti was vorige keer werd ik door moeders tegengehouden.
alleen nu nog alles weer beetje op orde maken. marco heeft zo in een keer een mooi deel van curacao gezien. pakt hij toch maar even mee.