Sponsor
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
24 Maart 2012 | Nederland, Amsterdam
Ze sponsoren in Nederland ook Judoka's. Maar even goed erg leuk dat ze dit willen doen.
Na het ontbijt met opa en oma, die gelijk afscheid hebben genomen van Ard en de kinderen, werden de koffers ingepakt. Het was nog even puzzelen om alles in 1 koffer te krijgen. Dat krijg je als je met minder vertrekt dan je bent gekomen.
Daarna hadden we nog tijd voor een uitgebreid bakkie koffie op de porch. En om 10 uur gingen we richting Hato. Daar aangekomen bij het poortje riep opa heel hard: Even wachten.
Maar ik had al ingetoetst en het pasje ploepte er al uit. Bleek dat de tas met warme kleren thuis was blijven staan. Nog een geluk dat we zo vroeg waren.
Zij inchecken en ik terug-racen naar huis om die tas te halen. Wat een geluk dat we dicht bij Hato wonen. Stel je voor dat we op Santa Catharina woonden.... Dan hadden we het niet gered. Nu wel.
Toen ik dan voor de tweede keer aankwam bij Hato was de koffer al afgegeven. Dus hadden we nog rustig de tijd om iets te drinken. Wat we dan ook deden.
Ard heeft vanmiddag de deur van de badkamer in het appartement erin gehangen. En de elektricien heeft draadjes getrokken. Ze zijn nog niet allemaal klaar, maar het begin is er.
Nu weer met z'n allen in het normale gareel zien te komen...
Om te beginnen morgen de Curaçaose Kampioenschappen, waar Theo, Arjan en zelfs Thijs aan mee mogen doen. Spannend!
24 Maart 2012 - 06:58
Mama Koops:
Wat een verrassingen allemaal, echt Curacao! -
24 Maart 2012 - 11:02
Marry Huiskes:
Succes met de kampioenschappen!!! -
24 Maart 2012 - 18:22
Opa En Oma:
We zijn vanmorgen veilig in Nederlnd aangekomen, zelfs een half uur te vroeg We hadden wind mee,
en hebben Robert zijn verjaardag gevierd in zomerkleren buiten!!!!