Zondag..... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu Zondag..... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

Zondag.....

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

17 Oktober 2011 | Nederland, Amsterdam

Vanmorgen zaten we alweer vroeg in de kerk. Ellen en ik, om de beamer op te starten. Deze keer ging het niet zo makkelijk. Gelukkig is Peter er dan, die doet het geluid, maar weet ook hoe de beamer soms een beetje opgeport moet worden. Het blijft spannend. Eigenlijk moet er een nieuwe beamer komen. En eigenlijk moet er ook een grotere laptop komen. Maar goed, hij doet het elke zondag weer (totdat....)
Vanmiddag zijn Ard en Hedzer met Thijs en Ellen naar de baai gegaan. Tot het tijd was om naar de kerk te gaan. Ik ben met Ellen en Thijs naar de Fortkerk geweest, Kids for Christ-dienst.
Ard was naar 'onze eigen' kerk. Soms zitten we daar met 10 mensen. Nu was er een onverwacht hoge opkomst. Met een preek over zondag 10: de zin van het lijden.
Ard was na half 7 thuis met de jongens, ik werd al bijna ongerust. Wel heel gaaf als zo'n leerdienst dan zo waardevol is.

Na het eten begon het te regenen en even later plensde het! Toch fijn als dat 's avonds of 's nachts is.