10 juni - Reisverslag uit Zeewolde, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu 10 juni - Reisverslag uit Zeewolde, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

10 juni

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

10 Juni 2011 | Nederland, Zeewolde

Gisteravond heeft Ard de keuken(s) opgehaald bij Ikea. Het paste met passen en meten precies in onze auto! Heel fijn. Vanmiddag moet er nog een lade opgehaald worden uit Utrecht, die hadden ze niet meer in Amersfoort. Maar dan kan de hele mikmak naar Lelystad. En als we de berichten mogen geloven, gaat de container met al het materiaal van ons huis volgende week echt op weg naar Curaçao. Het leuke hiervan is natuurlijk dat we straks het hele bouwproces precies kunnen volgen. Ons huurhuis staat vlakbij onze kavel. Als wij aankomen op Curaçao, 22 juni 's avonds, dan zou de fundering er ongeveer kunnen liggen...
Gister zijn we voor de laatste gesprekken op Groevenbeek geweest. Supergoede school! We hebben 3 jaar lang vrij intensief contact gehad, ik denk dat we nu ook best een aardig beeld hebben wat er werkt bij Theo (en wat niet...) dat kunnen we in de toekomst ook weer gebruiken.
Morgen nemen we afscheid van de familie, broers en zussen, neefjes en nichtjes. Ik ben benieuwd wie we de komende 3 jaar op Curacao nog eens mogen begroeten.

• 10 Juni 2011 - 09:02

Alida:

Echt de laatste dingen...
    Morgen een emotionele dag, sterkte!
    Liefs van ons

• 10 Juni 2011 - 09:42

Marjon:

Tja het einde van hier zijn komt nu echt in zicht:( Sterkte met alles en met het afscheidd moeten nemen van een heleboel mensen!

Liefs van mij xxx

• 10 Juni 2011 - 19:33

Jolien:

Haha...ik ben daar ook benieuwd naar! Ik hoop dat jullie mij daar een keer zien;)