dinsdag 14 juni
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
16 Juni 2011 | Nederland, Zeewolde
Ard gaat morgenochtend mee naar de Ardennen. Gister werd hij gebeld dat de collega die mee zou gaan gevallen was en 2 polsen heeft gebroken. Tja, dan begin je niet veel en zeker niet in de Ardennen! Natuurlijk stond ik niet te juichen: 3 dagen alleen opdraaien voor de kids en de verhuiszooi. Maar ja, voor je het weet is het allemaal beslist. Een voordeel: ik heb wel de auto bij huis. Zo hoef ik donderdag niet door de plensbuien die ze verwachten naar Harderwijk te fietsen. Zo zie je maar weer.
Vandaag was Ellen nog vrij. Mijn collega bood aan om tot half 12 te werken, zodat ik om 10 uur weg kon. Dus kon ik mooi op tijd met Ellen het dorp in. Kaartjes kopen en andere frutsels. En uiteindelijk bij Bakker Bart een lekker broodje. Heel gezellig! Met dat Ellen groter wordt wordt dit ook leuker. Zij verheugt zich er ook op om op Curacao samen de stad in te gaan. Dan moet ik wel in de auto durven rijden (brrrr), dat heb ik nog niet eerder gedaan. Het gaat niet harder dan 80, want harder mag je niet op het eiland, maar de wegen zijn nog slechter dan in Belgie, en daar is het al beroerd! Dus ik moet nog wel een drempeltje over voor ik dat durf. Het zal wel moeten, want binnen 2 weken gaat Ard al weer naar Nederland voor de afsluiting van het schooljaar. Heeeel belangrijk. En als ik dan niet durf te rijden komen we het park niet af. Dat lijkt me geen goed idee.
16 Juni 2011 - 18:23
Alida: