gezellig - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu gezellig - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

gezellig

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

27 Februari 2012 | Nederland, Amsterdam

Vanmorgen, we konden eindelijk weer fatsoenlijk bij de kerk komen, zagen we allerlei bekenden. De ouders van Tessa zijn gekomen met haar broer. De ouders van Hannieke zijn ook hier en aangezien ik die nog van vroeger ken hebben we die ook even gesproken. Heel grappig, hoe je hier allerlei mensen ontmoet.

Janwillem ging na de kerkdienst met andere jeugd mee. Die moet zich een hele week zien te vermaken, mag niet werken met zijn gewonde hand. Hij dacht dat het geen probleem zou zijn...dik boek, strand enzo.
Corrie is bij ons blijven eten en ging daarna naar familie.
Wij zijn nog even een poosje naar de baai gegaan. Het was daar erg druk, maar we vonden nog 2 bedjes. Ik heb een lekker poosje liggen slapen.
Aan het eind van de middag was er een kinderdienst in de Emmakerk.

Aangezien die diensten nooit lang duren, waren we op tijd thuis. Konden op tijd eten en de kinderen mooi op tijd in bed! Morgen weer vroeg op.