opa en oma zijn aangekomen
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
03 Maart 2012 | Nederland, Amsterdam
Het was megadruk in Saliña. Voordat ik bij Ellen haar school was (nadat ik Arjan en Thijs opgehaald had) waren we een half uur verder. Terwijl je het in goed 5 minuten moet kunnen doen.
Toen nog even thuis de boel aan de kant maken. Om daarna naar Hato te gaan om opa en oma Vreugdenhil op te halen. Ze hadden een goede reis gehad.
Het was wel een maand of 9 geleden dat we die gezien hadden. Erg leuk om nu ons huis aan hen te laten zien. En alles wat ons leven nu inhoudt.
Ze hadden een koffer vol spullen voor ons meegenomen :) Lampen, t-shirts, stickertjes, sokken, onderbroeken. Heerlijk! En 2 leesboeken voor Ellen. Die is gelijk enthousiast begonnen met lezen. Over Lisa, die ook niet zo goed kan leren en Summer, haar verzorgpony. Erg aansprekend voor Ellen.
Ard is met Theo en Arjan naar judo gegaan, vanavond. Theo kwam helemaal hyper-de-pieper thuis. Hij had zo lekker getraind. Daarbij had hij vandaag ook 3 goede cijfers teruggekregen. En opa en oma zijn gekomen. Genoeg om flink van uit je bol te gaan.
03 Maart 2012 - 14:29
Hetty:
heel veel plezier samen. Geniet ervan -
03 Maart 2012 - 16:09
Alida:
Hele fijne tijd samen toegewenst!