geen weg terug...
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
01 Juni 2011 | Nederland, Zeewolde
Vandaag is het huis echt verkocht, tenminste, de notaris heeft wat bezweringsformules uitgesproken en ons uitgenodigd een krabbel te zetten. Iets eerbiediger: dat ritueel is ook beklonken! Als klap op de vuurpijl hebben we vanavond een fotoshoot ondergaan voor 'Balans', het blad voor ouders van kinderen met ADHD/autisme. De komende tijd zullen we ook via dat platform wat meer laten horen over hoe het ons en de kinderen vergaat... de foto's zijn denk ik al wel erg leuk, in en rond de dozen, ieder op zijn eigen manier.
01 Juni 2011 - 20:58
Stijnie:
Stap voor stap...... en vertrouwen dat het goed komt.
Jullie huis zo snel verkocht, echt een wonder, het komt ook goed met het nieuwe huis.
Sterkte met de laatste loodjes en het afscheid nemen.
Wij ontvangen jullie met open armen!
Bon bini !
02 Juni 2011 - 14:22
Marjon:
Tja weer een stap verder... Het gaat nu echt heel snel allemaal:( Succes met alles!
Liefs van mij -
06 Juni 2011 - 20:35
Alida:
Hallo Ard en Marriette
Via hyves kwam ik op deze site, door alle drukte van de laatste weken je blogs niet meer gelezen Marriette...
Heel veel succes, de foto's van de verhuisdozen spreken voor zich. Straks zijn jullie ook blij dat het zover is, echt gezellig is het nu ook niet meer aan de boomklever... Sterkte met alles, we blijven jullie volgen.
Liefs Jaap en Alida