Meeleven
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
01 December 2011 | Nederland, Amsterdam
Wat gelukkig mogen we zijn als we geloven dat ons kind naar de hemel is gegaan. Ons alleen maar is voorgegaan en dat we ze daar op een dag terug mogen zien!
Onze kinderen waren er ook erg van onder de indruk. Thijs voelde het haarfijn aan en zei het ook: dat het voor Lennard veel fijner is in de hemel, maar voor zijn familie is het wel heel verdrietig.
Verder ging alles hier zijn gangetje. Met dank aan de buurman hebben we vandaag al stroom gekregen. Heeft de loodgieter zijn werk gedaan. Is de container met materiaal voor het appartement enzo op de kavel gezet. En heeft de stukadoor zijn spullen gebracht zodat hij morgen gelijk aan de gang kan.
Er wordt hier druk aan surprises gewerkt. Vooral Ard is met iets groots bezig. Mijn dichtader zit ernstig verstopt (zeker na zo'n dag als vandaag....) Nou ja, ik heb nog een paar dagen. Morgen hoef ik niet heel veel te doen. Skypen met Ingeborg!! Voor de rest stort ik me dan toch maar op Sinterklaas. Het moet nu zo langzamerhand echt komen.
01 December 2011 - 05:59
Marjon:
Sterkte!!!
Dikke knuffel!!! X -
01 December 2011 - 12:53
Janneke Huisman:
ook van mij een dikke knuffel voor jullie -
01 December 2011 - 19:08
Anja:
Ja, dan is Curacao toch wel ver weg! Ik zou ook wel even een babbel willen maken. Het is de laatste avond voor de operatie. Dan zie je mensen om je heen die geconfronteerd worden met zoveel leed en bij mij valt het dan wel weer mee. Ik ben wel blij dat al dat sintgedoe aan me voorbij gaat. Ben wel benieuwd naar jullie surprise verhalen. Dat ga je toch wel in geuren en kleuren beschrijven, he?? Heb ik wat leuks te lezen als ik uit het ziekenhuis kom. Maar niet al te smeuïg, want ik kan dan niet zo hard lachen (hu,hu). -
02 December 2011 - 18:09
Debora:
Mooie foto, zeker voor zo'n dag. Hoop en vertrouwen... ook voor jullie: sterkte! liefs