steeds meer huis
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
16 Oktober 2011 | Nederland, Amsterdam
Iedereen had al gegeten. Dus dat was weer relaxed starten.
Om half 10 ging Hedzer met Ellen en Thijs naar de baai. Het was ook veel mooier weer dan gister.
Ard heeft mij bij de Centrum afgezet om boodschappen te doen. Hij heeft daarna Theo en Arjan naar bijles gebracht. Toen nog even in sneltreinvaart naar de bieb. Helaas hadden ze de boeken die Theo nodig heeft voor zijn boekenlijst niet. Maar wel 2 andere leuke.
Ik stond al met mijn kar vol boodschappen bij de kassa toen Ard aankwam. Goede timing.
Na nog enige huishoudelijk activiteiten van mijn kant en andere practische omzwervingen van Ard zijn ook wij naar de baai gegaan. Theo is nog thuis gebleven om aan zijn huiswerk te gaan. Arjan hebben we min of meer gedwongen om met ons mee te gaan.
Het was zo heerlijk aan de baai. En zo leuk: er was een parkietje, die hadden andere mensen meegenomen. Dat beestje zwierf rond en heeft van ons lekkere crackertjes gekregen. Thijs heeft nog even geinformeerd, we mochten hem wel kopen voor 70 gulden. Nou, nee dus!! Ik zei nog tegen Ard: als Theo erbij was zou hij hem willen kopen. Maar gelukkig was hij er niet. Scheelt weer discussie.
Halverwege de middag is Ard naar de bouw gegaan. Het schoot al lekker op! Aan de rechterkant van het huis staan de muren nu ook. Ard heeft ze een koelbox met biertjes gebracht. Daar waren ze erg blij mee. We zien hen nu steeds vaker en je merkt dat je dan toch een soort band krijgt. Lachen met die lui!
Aan het eind van de middag hebben we mijn auto opgehaald. Hij rijdt iets beter, is nog niet helemaal klaar, maar maandag heb ik hem nodig. Anders moet ik de kinderen naar school brengen met de pick-up (en Ard en Hedzer om half 6 op Hato brengen). Nee, dan toch liever mijn eigen bak met gebruiksaanwijzing. Volgende week moet hij nog een keer naar de garage.
16 Oktober 2011 - 19:50
Anja:
wat is de overeenkomst tussen de auto van Mariette en de laptop van Anja
Ze wachten allebei op een fine tuner!
Ja, ik zit nog steeds in de gang bij de meterkast, maar hoorde dat Leo en Marlies dat ook weleens meemaakten.
Bedankt voor de positieve feedback via de mail, ik had het even nodig!
Nog 4 nachtjes!