grondverzet - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu grondverzet - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

grondverzet

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

18 Augustus 2011 | Nederland, Amsterdam

Vandaag hebben ze onze kavel strakgetrokken. Ik heb het niet meer gezien, maar Ard vertelde dat hij heel mooi gelijk is, nu. Morgen gaan ze de lijnen uitzetten, dan moet iemand van Blue Bay controleren of het klopt. En eigenlijk wil de aannemer vrijdag de fundering maken. It geat oan...zouden de Friezen zeggen.
Vanmorgen heb ik Ellen haar cadeautjes ingepakt, al meegenomen vanuit Nederland. Verder de traktatie versierd. Het is best leuk geworden, al zeg ik het zelf. Het moet goed verpakt zijn, zodat er geen beestjes bij komen, het moet niet kunnen smelten.
Blij toe dat Arjan, de volgende die bij ons jarig is, pas in februari aan de beurt is. Hij heeft al uitgerekend dat er zo'n 24 klassen zijn bij hun op school! En volgens Thijs en Arjan mag je bij alle klassen langs. Verder weten ze nog niet hoe het allemaal gaat met verjaardagen.
Vanmiddag is er een grote tankwagen geweest. Die heeft een enorme hoeveelheid water in het lege zwembad gestort. Nu mogen de kinderen weer zwemmen. O, wat waren ze daar blij mee.
Theo was vandaag eerder vrij. Hij was als een atletiekloper naar Ard zijn kantoor gegaan. Maar helaas voor hem, paps was net weg. Toen is hij daar aan Ard z'n bureau gaan zitten werken aan zijn huiswerk. Had hij nou maar zijn mobiel meegenomen.....dan had hij Ard kunnen waarschuwen. En had hij zijn portemonnee mee genomen, dan had hij een busje kunnen nemen.
Ach, zei hij later, het was best gezellig en ik heb goed kunnen werken. (Bij een collega van Ard)
Om 2 uur moest Ard weer op kantoor zijn voor een bespreking. Daarna kon Theo met hem meerijden. Zoals het ook was afgesproken.
Ze zijn langs de dokter gegaan voor die plek op Theo's gezicht. Hij heeft pillen en een zalf. Dat moet 's avonds ingenomen en gesmeerd. Je mag niet gelijk de zon erop. Ben benieuwd hoe dat morgen gaat. Hopelijk werkt het snel!
En zo hebben we weer een dokter geprobeerd. Eens zien of we daar nog onze papierwinkel moeten brengen. Want we hebben nog een centimetersdik dossier van de huisarts uit Nederland meegekregen. Ik heb niet de indruk gekregen dat ze er hier heel erg veel mee gaan doen. Misschien dat ik het dan beter zelf kan houden...
Zo, ik ga nog even slingers ophangen en ballonnen. Morgen 5 minuten eerder uit bed. Want Ellen wil echt voor schooltijd haar cadeautjes hebben. Logisch als je 10 wordt. Maar we mogen wel op tijd in bed duiken, vanavond.
Ze heeft al een kaartje van opa en oma Koops en 2 kaartjes via de mail. Die moeten we morgenochtend ook nog maar even afspelen voor een verjaardagsgevoel.

• 18 Augustus 2011 - 01:49

Fam Kischemoller:

Lieve Ellen, van Harte Gefeliciteerd vanuit Nederland.
    Je kent ons waarschijnlijk niet eens, maar dan vertelt mama wel wie wij zijn.
    Ik wens jou een hele leuke en gezellige dag toe en veel plezier met het uitdelen op school.
    Groet Rob Anita Maxime en Moreno.

• 18 Augustus 2011 - 05:46

Lukas:

Ellen, gefeliciteerd met je 10e verjaardag! Een hele hand vol! Maak er een mooie dag van!
    Groeten van Aron, Douwe, Talina, Hester en Lukas.

• 18 Augustus 2011 - 07:21

Marjon:

Heey 10 jarige Ellen! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag:)!!! Ik hoop dat je een hele fijne en gezellige dag hebt!!!!

Liefs van Marjon xxx

• 18 Augustus 2011 - 07:23

M&M&R:

Hallo Ellen,
    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Volgens mij lig jij op dit tijdstip (9.21) nog lekker te slapen.
    Heel veel plezier vandaag.
    Groetjes vanuit Groningen
    Michiel, Marrianne en Rhodé

• 18 Augustus 2011 - 07:49

Fam. Schagen :

Gefelciteerd Ellen met je 10e verjaardag...en de rest van de familie natuurlijk ook gefeliciteerd...we hopen dat jullie een gezellige en mooie dag samen hebben, geniet er maar van!

gr. Pieter, Henriët, Jessica, Niels, Tim en Robert

• 18 Augustus 2011 - 13:21

Fam.Vos Uit Genderen:

Hoi Ellen,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Veel plezier met je cadeautjes.

• 18 Augustus 2011 - 14:10

Annelot Schenk:

Hoi Ellen.

Gefeliciteerd met je verjaardag. Hopelijk heb je een leuke verjaardag met veel kadootjes.
    Jammer dat je nu niet op koor kunt tracteren.
    Ook gefeliciteerd van mijn vader en moeder en Sander en Rosanne.

Doeg....

Annelot.

• 19 Augustus 2011 - 12:59

Jacolien:

het is: it giet oan..hahaha.
    en nog gefeliciteerd met ellen!