Aftellen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu Aftellen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

Aftellen

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

12 December 2011 | Nederland, Amsterdam

We zijn de dagen aan het aftellen voor de verhuizing. Al weten we nog steeds niet precies wanneer we overgaan. In elk geval niet komende zaterdag! Dat is iets te haastig :)
We willen zo veel mogelijk spullen in elkaar zetten voordat we er met de dozen heen gaan. Dus eerst de garage leeg. Kasten en bedden moeten in elkaar. En dat zijn er heel wat. O wat ben ik blij dat Herman de tafel en de stoelen in elkaar heeft gezet, laatst!!! Dat scheelt heel veel tijd.
Als dan de vloer erin ligt, en de boel geschilderd is (gespoten, denk ik) dan kunnen we beginnen met de keuken. Nou ja, we?? Ik denk niet dat ik daar heel veel aan zal doen. Dat is meer voor Ard. Ik zorg wel voor de inrichting van de kastjes.... Eerlijk verdeeld.

Vanmorgen hadden we visite van Bonaire. Een jong gezin dat er net 2 maanden woont. Hun dak was ingestort, dus ze moesten een weekendje weg. Niet dat dat dak in een weekend gemaakt wordt, want de afgelopen dagen logeerden ze al in het appartement waar Ard ook meestal zit als hij op Bonaire is. Daar gaan ze morgen dan ook weer heen tot hun huisje weer klaar is. Je maakt wat mee, soms! Ellen vond het ook heel gezellig met die 2 kleine kindjes.

Ik kan me haast niet voorstellen dat het over 2 weken al Kerst is. Ellen en Thijs kregen een brief mee van de zondagsschool dat ze een lied gaan zingen. Ellen mag als engel verkleed (ze had mogen kiezen, ze wilde echt niet als herder, wijze of koning! Nee, dan kiest ze wel voor iets meer glamour: doe maar tule) Dus ik ga eens even bij een stoffenwinkel kijken voor een lap. Thijs is koning. Eens even googlen hoe dat er uit moet zien, een oosterse koning. Niet te veel werk, want dat gaat niet lukken de komende weken.
De kerstboom laten we ook maar mooi ingepakt voor volgend jaar liggen. Ik geloof dat we nu Kerst gaan vieren zonder versiering. Maar wel feest. Hier of daar....

enne... de goede link naar het filmpje http://www.youtube.com/watch?v=CAXtjgc-yrs

• 12 December 2011 - 08:17

Mama Koops:

Gelukkig zijn jullie wel een stuk verder dan wij, we mogen morgen de tegels voor de keuken en badkamer uitzorken, hopen dat deze week het dak er op komt. Dus wij hebben de (nep)kestboom zaterdag uitgepakt!

• 12 December 2011 - 14:45

Alida:

Wat gaat het nu snel, succes met alles!!
    Het huis ziet er mooi uit, met een heerlijk veranda!
    (De mand die op de foto staat is een kerstpakket van Sprank van paar jaar geleden... ik heb hem ook in de kamer staan)

• 12 December 2011 - 18:51

Marjon:

Zo hee nu gaat het snel!!! Enne weet je ik heb zo goed als zeker ook een eigen woning:) Als alles goed gaat kan ik eind januari beginnen met klussen en dan kan ik ergens half februari erin!

Liefs X