Balen met de boodschappen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu Balen met de boodschappen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

Balen met de boodschappen

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

06 Augustus 2011 | Nederland, Amsterdam

Meestal doe ik op vrijdag boodschappen voor een hele week. Tenminste, alles wat houdbaar is. Zo ook vanochtend. Ellen mee, gezellig. We liepen de winkel door, kijkend naar alles wat we nodig denken te hebben, de komende week. Hadden bedacht dat we morgen wel wraps willen eten. Helaas, het vak van de wraps leeg. Dat gebeurt dus vaker: producten die er helemaal niet zijn. Ik had 2 weken Spa meegenomen, er is niet zoveel keus in light-frisdranken....En deze week is er helemaal geen Spa meer, zelfs geen lege plaats in de stelling. Je kunt er dus nooit vanuit gaan dat een speciaal product in de winkel is. Dat is even wennen.
Ook de pindasaus was op, althans, de lekkere. Want er stonden nog wel potjes, maar die vinden ze hier niet te ..eten. De enige lekkere die ik tot nog toe kon vinden was die van Conimex.
Maar! ik heb wel goedkope kruidenboter gevonden (hopen dat die er volgende week ook is.....) Het blijft zoeken en na de boodschappen de bon goed lezen.

Verder lag er een bult strijkgoed naar mij te lachen. Dat heb ik toch maar eerst even weggewerkt. Daarna zijn we naar de baai gegaan. (Ard heeft met snorkelen nog een grote kreeft gezien, en Ellen ook, die snorkelde net mee. Wat een gelukje)
Het lijkt wel alsof we altijd in zwembroeken en bikini lopen, maar dat is niet zo. Als ik een paar uur huishoudelijke bezigheden heb gedaan, dan kan ik mijn hempie uitwringen, ongeveer. Dus dat heeft tot gevolg dat je iets meer kleren op een dag verwisselt. Ook de shorts van de jongens nemen minder ruimte in de wasmand in dan spijkerbroeken, maar de wasmachine draait hier net zo vaak als in Nederland, heb ik wel gemerkt.

Maandagmiddag heeft Ard een gesprek met de architect en de aannemer. Dan wordt doorgesproken hoe de planning gaat worden voor de komende maanden. Echt concreet. Jippie! Het gaat beginnen!