echte pasta - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu echte pasta - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

echte pasta

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

02 Juli 2012 | Nederland, Amsterdam

Vanochtend hebben we onze nieuwe dominee ontmoet. Dat gaat wel weer goed komen, de komende 2 maanden. Fijne man, fijne preek, fijne dienst. Veel vakantiegasten in de kerk. Ook vanmiddag zat de zaal vol!
Vanochtend hebben onze gasten uit Italië echte pasta gemaakt. Van eieren, bloem en wat saus-ingrediënten kregen we een soort Tagliatelle. Heerlijk. Het schijnt heel makkelijk te zijn, alleen duurt het een poosje voordat het klaar is. En zo zaten we weer eens met 9 man rond de tafel. Zij spreken redelijk goed engels en verder spaans en het een en ander aan vreemde talen. Ellen wilde voortdurend vertaald krijgen wat ze zeiden. Het leek enigszins de Babylonische spraakverwarring. Maar het was erg gezellig.
Ze zagen er ietwat alternatief uit. Met hun haren in strengen en per definitie zonder schoenen (ook over de steentjes). Waardoor Ellen na het eten vroeg: als ze een baby krijgen, heeft-ie dan ook zulk haar? :)
Theo en Marco vermaken zich uitstekend samen. Maken hier de buurt onveilig door achter honden aan te gaan en andere wandel-activiteiten te ontplooien. Morgen willen ze naar het oude landhuis Piscadera. Geen idee hoe je daar komt. Vanaf het nieuwe weggetje net voorbij de poort zie je het liggen in de kunuku.
Het is morgen een vrije dag voor iedereen: dia di bandera (dag van de vlag). Janwillem komt dan hekjes knutselen. Eens zien hoe of dat gaat worden!

• 02 Juli 2012 - 05:06

Harm :

Bon dia familie,

Heb een fijne week! En erg bedankt nog voor jullie lieve kaart ter ere van ons 25 jarig huwelijksfeest. We kijken terug op een fantatstische feestweek. Echt geweldig!