leegloop - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu leegloop - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

leegloop

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

29 December 2011 | Nederland, Amsterdam

Ard heeft een container geregeld naast ons huis. Bij wijze van opslagruimte. De eerste ladingen dozen zijn daar nu naar toe gebracht. En zo zijn we begonnen met de verhuizing.
3 slaapkamers zijn geschilderd, al gaat er morgen nog een laagje overheen. Morgen gaat Ard de keuken erin zetten. Aan het eind van de middag komt Jan Willem dan ook helpen. Super!! Dat is een echte vakman, tenslotte.
Morgen gaan ook de airco's erin. De vloer moet nog gepolijst en dan gecoat...Hopelijk lukt dat ook morgen, anders moet het in delen en dat is minder handig.

Hoe dan ook, de komende dagen wordt er verhuisd. Dan zullen we ook iets minder tijd hebben om stukjes te schrijven. Dus niet ongerust worden, als er niks verschijnt....:)

Van UTS belden ze of ze morgen de aansluiting konden maken voor internet! Joepie, joepie. Als dat lukt dan hebben we wel meteen internet als we verhuisd zijn.
Anders zijn we in elk geval telefonisch bereikbaar!

De jongens hebben hun vuurwerk binnen. Het knalt behoorlijk. Ik hoop dat ze alles op hebben voor zondagmorgen.
Waarschijnlijk hebben we vanaf onze voorporch een heel mooi uitzicht op het vuurwerk in de stad. Net zoals we het eerste jaar in Zeewolde voor ons grote raam op de eerste verdieping hebben staan kijken naar het vuurwerk van anderen.... Heel mooi was dat, vooral omdat het ons niks gekost had.

• 29 December 2011 - 07:35

Mamakoops:

Succes met de verhuizing, gelukkig heb je er hulpen en hulpjes bij!

• 29 December 2011 - 08:52

Harm:

Prachtig met de pannen er op! Succes met de verhuizing en met het plaatsen van de keuken. Het wordt echt prachtig! Heb het goed samen.

• 29 December 2011 - 08:54

Marjon:

Bedankt voor jullie lieve kaart:) Idd jammer dat jullie niet even langs kunnen komen;) Suc6 met verhuizen!!!

knuffel van mij

• 29 December 2011 - 11:21

Anja:

Hallo allemaal,
    net weer terug uit de Heerlickheid van Ermelo. Lekker twee nachtjes en ontbijtjes vertroeteld buiten de deur. Wie weet wel voor het laatst. Als ik terug kijk en de zwembadfoto's en Theo op het strand zie vind ik dat toch leukerder!
    We wensen jullie de komende dagen heel veel sterkte en geduld, al lijkt het nu toch allemaal te gaan lukken. Geniet van het uitzicht 31 december, dan kijken wij nog wel een keer vanuit ons raam in de slaapkamer.
    En ... uh ... grote en kleine jongens: voorzichtig met je vingers enzo, want die willen we graag weer terug zien!
    Hartelijke groet en een nieuwjaarsknuffel van Herman en Anja.

• 29 December 2011 - 15:21

Stijnie & Douwe:

Heel veel sterkte met de verhuizing!
    Super dat het toch gelukt is! We hebben het met spanning gevolgd....
    We zijn benieuwd of jullie op oudejaarsavond na alle drukte de oogjes nog open kunnen houden tot 12 uur!
    In ieder geval, een goede start in het nieuwe huis en een heel goed en gezegend nieuwjaar toegewenst!