wasbakken uitzoeken en meer....
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
01 November 2011 | Nederland, Amsterdam
Vanmorgen zijn Anja en ik naar de weekopening geweest bij Ellen op school. Dan zingen ze een liedje, vanmorgen was dat: Dank U, voor deze nieuwe morgen. Er wordt een verhaal verteld, de vlag gehesen terwijl het Curaçaos volkslied wordt gezongen. Al die tijd staan de kinderen van de hele school, een kleine honderd kinderen, netjes in een U-vorm. Tot slot werd de leerkracht van de maand bekendgemaakt en nog wat andere mededelingen.
Leuk om dit eens mee te maken.
Vanmiddag kwam Ard thuis met de boodschap dat Anja ook nog op de Albert Schweitzer mag kijken. Woensdag, in de tijd dat ik bij de bieb help. Wat een timing.
Morgen komt de koningin aan op Curaçao. Ik denk dat we wel even gaan kijken of we een glimp op kunnen vangen. Kan net voor de Papiamentse les aan.
01 November 2011 - 00:34
Theo:
en theo was laat thuis -
01 November 2011 - 00:58
Ard En Mariette Vreugdenhil:
hopi laat, Theo, had je je mobiel maar mee moeten nemen.... -
01 November 2011 - 20:17
Jeanique:
Beste familie!
NOg steeds lees ik met plezier jullie verhalen op deze site! Ik had net een heel verhaal getypt en nu ben ik alles kwijt... dus nu nog maar een minder uitgebreide versie!
Ik heb hyves gesloopt en ben overgestapt op facebook. Ik zag dat Ellen wel geprobeerd had me weer aan te melden op haar hyves maar zeg maar tegen haar dat dit niet meer kan, helaas! Ik ben nog steeds benieuwd hoe het met Ellen gaat op school! Doe de hartelijke groeten aan Ellen! We missen haar op school soms nog wel hoor, ze kwam gisteren nog in de klas ter sprake omdat Anna een fotoboekje bij zich had waar Ellen ook in staat! Gr Jeanique
02 November 2011 - 17:36
Petra:
Willen Herman en Anja niet te bruin weer terugkomen??