witte lijnen
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
25 Augustus 2011 | Nederland, Amsterdam
Eindelijk!!!
Het onweert nu boven Venezuela en bij ons licht het ongelooflijk aan de horizon. Maar we horen geen donder. Dus het moet wel erg te keer gaan boven Zuid-Amerika. Ard gaat even naar de B-sectie, daar sta je heel hoog en dan hoopt hij mooie foto's te kunnen maken.
Arjan had een 9 gehaald voor Papiamento. Een mooi cijfer, het gaat ook al de andere klassen door: een jongen die net uit Nederland komt....
Theo heeft zijn cijfer nog niet terug, van vorige week. Maar die had al een 10 en een 9 gehaald voor gym. Hij moest 30 (geloof ik) push-ups doen binnen een minuut. Dan kregen ze een 10. Theo deed het in 30 seconden. Hij heeft dus nog aardig conditie. De sit-ups haalde hij net niet binnen de minuut, daarom kreeg hij een 9. Een goed begin.
Ard moet volgende week al weer naar Nederland. Er zijn wat spoedgevallen gekomen, het moet geregeld worden voor 15 september. Dus.
Dat is zo balen, de vorige keer is nog geen 2 maanden geleden. Op deze manier zit ik nog vaker alleen met de kids dan in Nederland. En dat was niet mijn bedoeling.
Nu moet ik snel een boodschappenlijstje maken van spullen die ik nog graag uit Nederland wil hebben: een nieuwe zwembroek voor Ard, en 1 voor Theo (of 2) opzetborsteltjes voor de electrische tandenborstels, melatonine.
Denk nu vooral niet dat jullie Ard te zien krijgen. Want ik heb zijn programma gehoord. Als hij kans krijgt om 's nachts in bed te kruipen mag hij blij zijn. Dit gaat nooit lukken in 2 weken. Denk ik....
25 Augustus 2011 - 07:20
Lukas:
't Is dat Ard waarschijnlijk niet in Zeewolde komt, maar mee-eten kan altijd! Sterkte Mariëtte! -
25 Augustus 2011 - 19:14
Tessa:
Leuk dat Arjan en Theo goede cijfers halen. En ik ben benieuwd hoe het verder gaat met jullie huis.
Als ik je nog ergens mee kan helpen in de tijd dat Ard weg is, dan hoor ik het graag!
Tessa