Portugees oorlogsschip
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
22 Maart 2012 | Nederland, Amsterdam
Zo'n beest heeft Ard vanmiddag gezien. Gelukkig bij Playa Kanoa, dat is aan de noordkust, dus de kans dat hij omzwemt naar Blauwbaai is vrij klein :)
Opa en oma hebben vanmiddag Thijs en Ellen meegenomen naar Daaibooibaai. Die hebben zich daar prima vermaakt, ook al hadden ze in eerste instantie helemaal geen zin om mee te gaan. Maar ik vond het (jammer genoeg voor hun) een veel te mooi plan van oma. Zo kon ik vanmiddag gaatjes vullen in het appartement. Want die gipsplaten schroef je wel zo vast, maar die schroeven laten wel gaten achter. Trouwens, als je er niks overheen zou doen zou je nooit die zwarte rondjes onder de verf kunnen laten verdwijnen. Dus alle schroefjes moeten aangesmeerd. En over alle naden moet band met smeersel. Dan schuren (skuren, zoals die ene bouwvakker zei) en dan kan er gegrondverfd worden.
Theo heeft weer krachttraining gedaan. Nu is Ard nog bezig om gipsplaten te schroeven.
Vroeger zouden ze gezegd hebben: Elke dag een naadje, is een hemdsmouw in een jaar.... In de tijd dat er nog hemdsmouwen gebreid werden. In elk geval gebeurt er elke dag een beetje. Straks in de paasvakantie kunnen we samen even lekker opschieten.
22 Maart 2012 - 08:45
Harm:
Wat een kwal van een kwal. Bah! -
22 Maart 2012 - 16:35
Anja:
He jakkes, daar wil je toch niet bij in de buurt wonen?! Zo'n klein eiland heeft die turbo kwal zo gerond. Pas maar op! -
22 Maart 2012 - 21:37
Renske:
Lijkt net een grote walvisstaart achter/boven dat schip :)
En die gipsplaten klinken erg bekend.. pff, goed bezig Mariette!
Als het straks af is zul je er dubbel van genieten omdat je weet wat er (voor werk) achter het verf zit. Geniet weer lekker verder! -
23 Maart 2012 - 14:50
Hilde: