zaterdag, rommeldag
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
08 Oktober 2011 | Nederland, Amsterdam
Op de bouw stond een kerel zich helemaal het zweet in zijn bilnaad (en de rest....) te werken om de blokken in stapeltjes op de juiste plek neer te leggen... op de foto's is te zien dat ook dat is gelukt!
In de pauze van de bijles (10 tot 12 op zaterdagmorgen, de bikkels!!) ben ik met Ellen de kant van Seaquaruim gaan verkennen... die ging dus helemaal uit haar panty.. van buiten de hekken hebben we veel dieren kunnen zien en verder vast het podium bekeken waar Guus Meeuwis straks op gaat treden, even lekker gezwommen bij Lions Dive en het hotel van de Koningin (als ze straks komt...) even laten zien. De ochtend van Ellen kon niet meer stuk..
Theo en Arjan hebben ook een goede ochtend gehad, maar met zo'n papiamentu-juf kan ik me dat ook voorstellen ;-)...
Vanmiddag hebben we twee mountainbikes gescoord, de eertse kan weer terug die is niet goed, maar de tweede ziet er wel prima uit, vanavond hebben we de boel afgesteld en wat rondgereden. Vanmiddag hebben we eerst een tijd aan de baai gehangen, heerlijk een grote snorkeltocht gemaakt richting Piscadera... Tamara (kidsclub) is met de kinderen volop in training voor het optreden van Guus in oktober. Thijs vroeg aan haar: Zullen we nog even Guussen? En we hebben heerlijk gezongen en gedanst op 'Brabant' tot groot vermaak van de andere badgasten zelfs met een hagedis op ons hoofd en schouder.. die beestjes zijn blijkbaar ook muzikaal of fan van Guus...
Mariette is ondertussen al weer een uur of wat aan het stoeien met een powerpoint, het lijkt Zeewolde wel, zeker nu er ook weer picto's ingevoegd worden...morgenochtend stagiare-opvang, zal wel een gezellige boel worden.
09 Oktober 2011 - 03:14
Ruben:
Tot morgenochtend! Ik moet nu al voor t eerst spelen in de kerk! -
09 Oktober 2011 - 12:19
Joke Schenk:
Hé hallo daar.
Als Brabander is het goed om te lezen dat jullie zo graag over Brabant zingen op Curacau.
Dat doet me erg goed. Sander heeft hem ook een keer speciaal voor mij gedraaid op radio Zeewolde. Leuk dat Guus Meeuwis naar Curacau gaat. Ik zou ook nog wel eens naar een concert van hem willen, maar dan in het P.S.V. stadion ofzo. We hebben hier net een storm overleefd, de storm van Rosanne's 16e verjaardag. Pff... 35 pubers over de vloer. Maar goed, dat hebben we ook weer overleefd. Is Alain ook nu nog op Curacau? Doe hem anders de groeten, ook voor Ruben natuurlijk. Hartelijke groetjes, Joke en de rest.