vakantie voor de kids... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu vakantie voor de kids... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

vakantie voor de kids...

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

21 December 2011 | Nederland, Amsterdam

Vanmorgen had Ellen dus de kerstviering. Het was maar een klein eindje lopen bij hun school vandaan, maar het regende zo hard dat ze moesten wachten tot het droog werd. Dus te laat begonnen, dus te laat klaar. Stond ik daar te wachten....kwam Ard er aan om te zeggen dat het op zijn minst nog een kwartier zou duren voordat ze klaar waren. Toen ben ik eerst maar naar de Albert Schweitzer gegaan om Arjan en Thijs op te halen. Daarna weer naar de Dividivi, waar Ellen natuurlijk al ongeduldig op mij stond te wachten. En toen door naar tante Erna. Daar hebben we een kerstcadeautje gebracht. Even wat gedronken en haar uitgenodigd voor zondag. Daar had ze wel zin in. Gezellig!
Op de bouw zitten in de slaapkamers alle ramen erin. Nog 1 raam in de keuken en de pui aan de voorkant.
De tegelzetter was er, daar hebben we vanmiddag mee overlegd hoe we waar welke tegels willen hebben. Dat gaat hij morgen doen. Dan lijkt het vast ook heel anders.
Vandaag heeft het aardig wat geregend. Af en toe kwam het met bakken tegelijk uit de lucht. Toen begon het ook een beetje te lekken in ons nieuwe huis. Dus daar moeten ze morgen ook nog naar kijken. Goed dat het nog even zo te keer ging, anders waren we er later achter gekomen! Als het morgen droog is gaan de dakpannen op het dak.

Vanmiddag zijn we nog even weer naar de stad gegaan met Ellen en Thijs. Er lagen 5 cruiseschepen tegelijk. Megagroot. Jammer dat het zo regenachtig was. Maar wel leuk om even te kijken.

Ellen komt net weer thuis van het kerstdiner. Ze had er van te voren wel een beetje buikpijn van. Hoe zal het gaan, wat gaan we eten. Maar ze heeft het heel leuk gehad. Ze mocht naast haar eigen juf zitten (die zwanger is) en de heeft de babietjes voelen schoppen. Juf heeft haar zo ver gekregen dat ze vis geproefd heeft. En het ook nog opgegeten heeft!
Op de heenreis had Ard nog een aanrijding(kje), achterop een auto die eerst optrok en toen toch nog stopte voor een andere auto. Bij Palu Blanku (komt je dat niet bekend voor Herman??) Het verkeer is hier soms een beetje onberekenbaar....

• 21 December 2011 - 21:41

Stijnie:

Mooie foto's !
    Fijne vakantie allemaal!

• 22 December 2011 - 17:34

Anja:

Ben je wel netjes op de plek gebleven, Ard?? Je weet het , wegrijden mag niet!! Anders zal ik mijn grote stoere vriend die papiamentu spreekt er wel even opzetten, die regelt het zo, hi,hi. Herman is op dit moment lekker aan het eten met z'n collega's, dus die laat ik het straks nog even lezen. Is vast goed voor zijn ego, toch? Gedeeld leed is half leed (vrije vertaling)
    Ellen, wat sta je lief op de foto bij de viering. Ziet er goed uit.