mierennest om zeep geholpen
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
29 Juli 2011 | Nederland, Amsterdam
Ellen heeft de hele dag weer met Nadine gespeeld. Nu blijft ze er een nachtje slapen. Die 2 kunnen zo heerlijk samen spelen. Hebben dezelfde interesses: Playmobil, zwemmen, kleuren, Topmodel.
Vanmiddag is Ard met de jongens naar Hooks Hut geweest, dat heet nu Pirate Bay. Daar hebben ze gesnorkeld en verkend of ze daarvandaan naar Blue Bay kunnen snorkelen. Dat kan makkelijk. Volgens hun.
Daarna zijn ze nog naar de stad gegaan. De pontjesbrug is in reparatie en daarom moet je nu met een veerpont naar de overkant. Toch leuk om dat ook eens te doen (bedankt voor de tip, Stijnie!)
Theo denkt dat hij zijn leguaan wel tam kan maken. Het lijkt er verdacht veel op. Je kan hem gewoon aaien (alhoewel hij er niet echt aaibaar uitziet, vind ik), hij blijft bij Theo op zijn hand zitten. Eigenlijk is het best een grappig beestje. Van een afstandje dan.....
Theo heeft een enorme plek op zijn wang. Al een week of 5, maar het wordt niet veel minder. Ik denk dat het eczeem is en we gaan nog een paar dagen fanatiek smeren. Als het maandag niet kleiner is geworden moeten we maar eens een dokter opzoeken. Dan kan het nog een schimmel zijn en is er andere zalf nodig. Hij mag ook niet meer in het zwembad, voorlopig. Chloor is er sowieso niet goed voor. Heeft iemand nog tips??
29 Juli 2011 - 20:46
Stijnie:
Hoe is het met de mieren? Is de volgende familie al gearriveerd?
Die ijsjes zien er wel heel verleidelijk uit.
Ook een goed idee voor ons!
Leuke foto's ! -
29 Juli 2011 - 23:10
Mariette:
Ja, moet je doen: Lovers ijs. Volgens Ard het lekkerste ijs ter wereld....
Het gaat nog steeds goed met de mieren. Al kwam ik nog een kleine familie tegen in het strijkijzer....Toen ik hem aanzette kwamen ze naar buiten, uit het waterreservoir. Hielden niet zo van de hitte, denk ik.