Stortbuien
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
29 Augustus 2011 | Nederland, Amsterdam
We hadden een mooie dienst: er werden 2 kindjes gedoopt. De kinderen van de zondagschool hadden 2 slingers gemaakt met de namen van de baby's. Ellen vertelde dat Thijs wel 7 vlaggetjes gemaakt had, ik wist niet wat ik hoorde, want Thijs is niet zo knutselig. Dit vond-tie waarschijnlijk leuk.
Het beamen ging ook goed. Ik had een mazzeltje, want de installatie stond al klaar toen ik kwam.
Na de kerkdienst hebben we uitgebreid koffiegedronken met taart van de doopouders. Het was erg gezellig.
Thuis gingen we eerst eens rustig zitten. Ard had zomaar 2 zusjes van hem op de hyves. Zo zat hij met 2 tegelijk te chatten. Toch leuk, al die sociale media.
Nog leuker was dat Hilde later belde. Dan is het net of wij nog gewoon in Zeewolde wonen. De lijn was prima en we hebben ongestoord wel een uur zitten bellen. Lekker bijgekletst! Heerlijk.
Ondertussen was er nog weer een plensbui losgebarst. De vijver van de golfclub is weer een eind gevuld, ze zullen er wel blij mee zijn.
Halverwege de middag doken de jongens nog even in het zwembad, toen brak eindelijk de zon door.
En om kwart over 4 zijn we naar de kerk gegaan. Ard met Theo en Arjan naar de Emmakerk, een jongerendienst waar Wouter voorging. En ik ben met Ellen en Thijs naar onze eigen kerk gegaan waar we een preek besproken hebben. Wij konden nog net het staartje in de Emmakerk meemaken.
Nu liggen Thijs en Ellen weer vroeg in bed....morgen ook weer vroeg eruit!
29 Augustus 2011 - 12:21
Ingrid:
Hallo allemaal,
Jullie hebben dan een stortbui, die lekker opfrist en een aantal voordelen heeft (vijver weer vol ed.) Hier is het al een paar dagen herfst! Wij zijn de regen helemaal zat!
Wij gaan volgende week nog 2 weken weg met de caravan, maar waarheen???? .....Ergens waar de zon schijnt.