Staking
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
24 Januari 2012 | Nederland, Amsterdam
Maar! hij liet ook weten dat hij de polijstmachine heeft gereserveerd voor donderdag. En dat zou heel mooi zijn.
Als ze nou morgen wel komen, hebben ze nog 2 dagen om de kamer af te maken. Daarna de badkamer. Misschien lukt dat nog wel voor het weekend.
Vandaag waren er stakingen bij de Isla. Ik heb het stuk in de krant gelezen, maar het is mij zo helder als koffiedik. Je hebt mensen die rechtstreeks bij de Isla werken. En je hebt op het Isla-terrein andere bedrijven. Daarin zit het probleem. In elk geval werd er flink gestaakt. Autobanden in brand gestoken, post 5 afgesloten. Daarom kon er niemand over de Schottegatweg, dat is de rondweg. Tenminste, aan de westkant, langs post 5. Vanaf de politiepost bij Rio Canario was de weg afgesloten, zodat ik met de kinderen langs Suffisant moest. Een weg met veel stoplichten. Druk, omdat iedereen daar langs moest. En dan ook nog 2 keer heen en weer voor Target. Pas toen ik ze weer ophaalde, vanavond was de weg weer open.
Ard was vandaag weer naar Bonaire, nu zit het er ook weer op voor deze sessie.
Eigenlijk kwam het dus best goed uit dat de schilders er niet waren. Ik heb slaapkamers opgeruimd, dozen weggewerkt, boeken in de kast gezet bij Arjan. Al met al geen verloren dag.
24 Januari 2012 - 09:30
Mama Koops:
Je blijft optimistisch, Mariëtte!! Eens komt het goed, alleen wel veeeeel geduld!!
Zal vanavond thuis es kijken waar je langs gegaan bent. -
24 Januari 2012 - 12:51
Alida:
Met je moeder eens Marriette, je bent een topper!!