en er wordt verder gemetseld!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu en er wordt verder gemetseld!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

en er wordt verder gemetseld!!

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

15 Oktober 2011 | Nederland, Amsterdam

Volgens mij heeft die aannemer wel lol om ons. Vanmiddag kwamen we even kijken. Die werkmannen kennen onze auto natuurlijk ook al. Dus we kwamen aanrijden en toen stond er één te gebaren: Joepie, dat jullie er zijn, lekker drinken!! Wij lachen, zij ook. Maar, zei Ard, ik laat zo wel even wat flesjes bier brengen. Dat hebben Theo en Arjan later gedaan.
De linker binnenmuur staat nu ook. Zo zie je steeds beter waar de kamer komt van Theo, van Thijs en van Ellen.
Morgen gaan ze ook weer verder.
Vanmorgen is Hedzer op Curaçao aangekomen. Samen met Ard doet hij hier nog wat gesprekken en maandag gaan ze samen naar Aruba.
We zijn vanmiddag nog wel naar de baai geweest. Eerst ging ik met Ellen en Thijs lopend. Maar we waren nog maar op de helft toen het ging regenen. We stonden onder een boom te schuilen toen een vriendelijke meneer vroeg of hij ons 'at home' kon brengen. Graag!
Weer thuis, bleek dat Ard en Hedzer er ook net weer waren. Even later was het droog en zijn we alsnog naar de baai gegaan. Maar het was niet lekker zonnig. En om half 6, Theo en Arjan waren net aan komen lopen, kwam er zo'n donkergrijze lucht aan, dat we alles ingepakt hebben en naar huis zijn gegaan. We zaten goed en wel in de auto toen de bui losbarstte. Theo en Thijs zaten in de bak van de pick-up, maar die zaten er niet mee. Vrolijk zingend en zwaaiend genoten ze van de verfrissing. Ik zag mensen op het balkon van het hotel vlakbij de baai naar hen kijken en wijzen. Die zullen ook wel gedacht hebben: rare jongens.....
O ja, we hebben ook een nieuwe gasfles!!!!!!!!!!!Met dank aan Sharol, de zus van Laurina. Waarschijnlijk. Gister zou Laurina het adres doorgeven aan Sharol en vanmiddag waren ze er al.
En mijn auto is ook klaar. Alleen moet er nog iemand goed naar kijken om te fine-tunen, zoals Ard zei. Hij was gister langs gegaan om te zien of ze er al mee bezig waren. De baas van de garage zei ietwat geïrriteerd dat hij toch wel zou bellen als de auto klaar was.
Ja, maar vanwege ervaringen elders zijn wij wel van het opjagen. Echt Hollanders.
Dus gister waren ze er al mee bezig. Dat was eigenlijk al een meevaller. Daarom verwachtte Ard vanmiddag wel een telefoontje dat hij klaar was. Dat was gebeurde niet. Ging hij er weer even langs en toen bleek dat de auto wel klaar is maar nog wachtte op de fine-tuner :) De garage-man was inmiddels niet vrolijker geworden van Ard zijn bezoekjes. En nu durft Ard niet meer te bellen.....We wachten toch echt maar of wij gebeld gaan worden. Dan zijn alle ergernissen en problemen weer opgelost.
En kunnen we wachten op wat er nu verder komt....

• 15 Oktober 2011 - 11:51

Joke Schenk:

Het begint nou wat te lijken hè?
    Lekker hoor, het werd ook wel tijd.

• 15 Oktober 2011 - 13:01

Petra Kroeske:

Hoi Familie!
    Leuk om te zien dat jullie huis nu groeit! En gelukkig maar dat de jongens die het bouwen niet chagrijnig worden als jullie steeds komen kijken, misschien moet je ook een paar biertjes meenemen Ard, als jullie de auto van Mariët weer ophalen, wie weet werkt dat ook wel bij de garage ;)
    Groetjes van ons!