chaos - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu chaos - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

chaos

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

30 December 2011 | Nederland, Amsterdam

De garage is nu bijna leeg. De container naast ons huis bijna vol....
En in huis (hier) staat best nog wel het één en ander wat verhuisd moet worden.
Nu is Ard bezig om de vloer te coaten. Het wordt best mooi, zelfs bij lamplicht. De polijstmachine is met man en macht aan de praat geholpen. Maar de aannemer mag hem nu ook gebruiken tot 3 januari. Wat een stof doet dat ding opwaaien! Enorm.
En Jan Willem is bezig met de keuken. Er staan al 4 kastjes. Al met al komt het wel goed.

Vanmorgen was Hannieke hier om in huis te helpen schoonmaken. Heerlijk. De ramen, de badkamer van Arjan. Die moet de laatste dagen maar even in onze badkamer douchen enzo.
En vanmiddag heeft Hannieke Thijs en Ellen meegenomen. Ze hebben lekker gezwommen en gespeeld en na het eten zijn ze gedouched en al teruggebracht. Toen had ik al 3 kasten leeg (kleren) Nu hoop ik wel heel erg dat zaterdag de kasten in elkaar gezet kunnen worden, zodat de kleren enzo er weer in kunnen. Dat zoekt wel zo makkelijk.

Morgen moet de keuken leeg. En de kast in de kamer. Maar eerst ga ik Thijs naar zijn vriendje brengen, die is weer een dag van de vloer. Ellen wil graag naar de baai. Dus als het mooi weer is dan breng ik haar bij Julie, de juf van de kidsclub. Als we die even lief aankijken dan wil ze wel een oogje in het zeil houden, ook als ik er niet bij ben.
Vanmorgen regende het af en toe even flink. Dus laten we hopen dat het morgen droog is, dat verhuisd een stuk makkelijker met een open pick-up.

• 30 December 2011 - 03:17

Ard En Mariette Vreugdenhil:

wat is er allemaal wel gelukt:

- halve keuken klaar...
    - bijna alle kamers geschilderd
    - twee slaapkamers gepolijst en gecoat
    - grote container voor de deur voor bouwafval...
    - septitanks afgedekt en grond geegaliseerd
    - 3/4 van de electra klaar
    - koelkast gekocht... morgen gebracht...
    - badkamer stap verder, nu alleen nog tegels plakken
    - UTS heeft voorbereidingen gedaan voor aanleg internet morgen
    - aircokabels en leidingen zijn helemaal klaar, morgen de units ophangen
    enige wat nog moet is nu lekker gaan slapen... welverdiend.. zo ..... klaar voor vandaag... morgen weer foto's...

• 30 December 2011 - 07:00

Papa En Mama:

heel veel sterkte in deze chaotische dagen!!

• 30 December 2011 - 12:40

Joke Schenk:

succes met de verhuizing!
    Helaas zijn we verhinderd om een handje te komen helpen.
    Jammer, volgende keer beter ;-)
    Goede jaarwisseling toegewenst.

Groetjes, Nico en Joke en kids

ps. Annelot is nu aan het schaatsen op de schaatsen van Ellen.

• 30 December 2011 - 15:08

Stijnie:

Wat jammer dat ik niet kan helpen!! had ik heel graag gedaan!
    Fijn dat Hannieke er is en andere helpende handen!
    Spannende en inspannende dagen! Heel veel sterkte ! We denken aan jullie!

• 30 December 2011 - 21:22

Gertjan En Hannie:

hey lieve mensen ,wat een aktie zo op oudejaarsdag en lukt het met de klusjesman JW geef hem maar even een dikke knuffel van ons ,ik bak wel een oliebol voor jullie haha,heeel veel sterkte en gezegend 2012 .

greets van alle haantjes

• 30 December 2011 - 21:22

Klarieke:

heey
    dat is lekker dat het nu zo snel gaat.
    suc6 nog met de laaste dingen,
    leuk dat jw de kastjes in elkaar zet,
    veel plezier in jullie nieuwe huis,
    groetjes

• 30 December 2011 - 21:54

Janneke Huisman:

succes met alle bezigheden,hoor. Nog even en dan zitten jullie op je eigen stekkie, heerlijk!!
    Voor jullie een heel fijn en een liefdevol nieuwjaar toegewenst.
    Liefs van ons

• 31 December 2011 - 11:48

Koos En Elly:

Lieve Vreugdenhilletjes,

We wensen jullie een prettige jaarwisseling en een fantastisch 2012 toe in jullie nieuwe huis, gezondheid en alles wat jullie wensen.

Inmiddels hebben we skype geinstalleerd + camera, dus Mariette, het kan er eindelijk van komen als jullie een beetje op orde zijn.
    Ik wacht het wel af.

Liefs,
    Koos en Elly

• 31 December 2011 - 13:36

Petra Kroeske:

Veel succes mensen!

• 31 December 2011 - 16:47

Rienke En Dirk:

Van ons alvast een mooi nieuwjaar gewenst in een mooi nieuw huis! Liefs Dirk en Rienke