hard gewerkt - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu hard gewerkt - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

hard gewerkt

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

03 Juni 2012 | Nederland, Amsterdam

Ard is vandaag met Theo en Arjan hard aan de gang geweest. Het plafond is mooi wit. Keurig. De muren zijn nu licht-blauw. Een heel ander gezicht.
Ard wilde eigenlijk ook nog de vloer gaan doen. Maar daar heb ik een stokje voor gestoken. Aangezien het al aardig ver in de middag was.... tijd om nog even naar de baai te gaan. Janwillem was inmiddels ook gekomen. Met z'n allen de deur uit gebonjourd. Kon ik stofzuigen en dweilen en een cake bakken en eten klaarmaken...
Het blijft nog zoeken met die oven.
Een cake is in stukken uit de vorm gekomen. Nou ja, die eten we zelf dan maar op. De smaak is wel goed. Heb ik al even geprobeerd...:)
En ik heb vanmorgen een nieuwe naaimachine gescoord! Helemaal happy. Alvast een verjaardagscadeautje. Ik kreeg de link door van Willemien. Hij stond op Marktplaats. Het was al een paar dagen geleden, dus ik was bang dat hij al verkocht zou zijn. Dat was niet zo. Het adres was helemaal op Hanenberg, dat is voor ons een eind weg. Maar wel weer in de buurt van de zeeverkennerij. Zodoende ben ik vanmorgen met Thijs er naar toe geweest. Een vriendelijke mevrouw, die vertelde dat ze de naaimachine nieuw meegenomen had uit Nederland (ik weet niet hoe lang geleden) en er hier alleen maar een paar gordijnen mee vernaaid had. En overalls. Dan ben ik wel nieuwsgierig wat voor werk zij of haar man doet... maar ik had niet het lef om dat te vragen.
In elk geval vond ze het jammer dat die machine in de kast stond, dus was hij te koop. Zag er inderdaad uit als nieuw. Ik mocht hem hebben voor 250 gulden, met alle naalden, klosjes garen en een opbergdoos. Joepie!
Daarna hebben Thijs en ik nog een hoop boodschappen gedaan. En uiteindelijk Ellen opgehaald. Die wordt 23 juni geïnstalleerd. Officieel. Alleen weet ik nog niet of wij er ook bij mogen zijn. Ze moet nog even de belofte leren...
Vanavond hebben we weer eens heerlijk zitten relaxen op onze net-geschilderde porch :)

• 03 Juni 2012 - 06:55

Opa En Oma Koops:

Ard, van hier uit het koude nederland, willen wij jou van harte feliciteren met je 42 verjaardag. Wij bidden jullie, voor het komende jaar, Gods zegen en nabijheid toe.

• 03 Juni 2012 - 08:54

Anneke Veldman:

Ard,
    Gefeliciteerd met je verjaardag !
    groetjes,Evert,Annneke en kids Veldman

• 03 Juni 2012 - 09:23

Renske:

Ard, gefeliciteerd!! Fijne dag!

• 03 Juni 2012 - 13:23

Harm:

Dag Ard,

Van harte gefeliciteerd vriend, met je 42e!
    Een hele fijne dag toegewenst voor jou en de jouwen.
    Geniet en 4 het leven op Cur.

Pax et Gaudium!

• 03 Juni 2012 - 14:10

Fam.Vos Uit Genderen:

Ard ook namens ons van harte gefeliciteerd met je verjaardag. groeten Ad, Corine, Thomas, Rachel en Nathan

• 03 Juni 2012 - 18:04

Marrianne:

Hoi Ard, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!

• 03 Juni 2012 - 20:25

Jaap En Alida:

Hé Ard,
    van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!