Ik zal hem doorgeven
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
16 Mei 2012 | Nederland, Amsterdam
Maar, soms gaan er ook zomaar dingen wel goed. Want komende maandag wordt onze elektriciteit gekeurd. Lang verwacht, stil gezwegen... Dus voor dat de allernieuwste gasten er zijn moet het hele spul werken. Zou je denken. We moeten nog wat lampen ophangen. Dat had 2 weken geleden geen haast omdat ze toch nog niet aan konden, maar de komende dagen zullen we ze eindelijk dan aan het plafond schroeven. We??? Ard, natuurlijk. Ik ben best handig geworden, maar lampen ophangen, stroomdraadjes aan elkaar prutsen, nee, dat toch maar niet. Stel je voor dat de hele boel in de fik vliegt omdat ik kortsluiting veroorzaak... En dat we de hele boel overnieuw op moeten bouwen. Waaaah, niet aan denken.
Vandaag heb ik het appartement weer eens gekuist. Ik hoop wel dat er niet te veel stof opwaait, de komende dagen, dan kan ik donderdag nog een keer aan de gang.
Theo kwam om half 11 al thuis, vanmorgen. Had mee kunnen rijden met een buurvrouw, die hem aan de weg had zien staan. Wat een mazzel. Scheikunde was goed gegaan, maar hij heeft (eindelijk) de bibbers voor Papiamentu, morgen.
Ellen en Thijs hebben vanmiddag lekker bij de baai gespeeld. Aan het eind van de middag ben ik ook nog even gegaan met Theo. Alle zweet eraf spoelen en dan in de zon opdrogen.
Ik zag het weerbericht van jullie in Nederland, brrr. Tijd voor de zomer, zou je zeggen.
16 Mei 2012 - 05:57
Anja:
OOOOOO THijs, wat lig jij daar heerlijk. Ja, het is hier KOUD (sommigen zeggen fris)! Geniet van de dag. Ik heb een studiedag .... mmm sta liever voor de klas. -
17 Mei 2012 - 09:04
Gertjan:
vijn dat de spannig op de draaden in zicht is dat heef veel spannign gekost voor jullie
en thijs je heb de krokoldil al goed onder kontrolle
veel sucses en GODs zegen liefe mensen