bijzondere foto's - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu bijzondere foto's - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

bijzondere foto's

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

07 Mei 2012 | Nederland, Amsterdam

Ard is vanmiddag met de kids naar het strand geweest. Arjan bleef thuis. Die is steeds bezig om op de computer allerlei programma's uit te vinden die hem helpen om technische uitvindingen te doen. Snapt u het? Ik niet meer. Het is een heerlijk jong en ik geniet er van als ik hem zo enthousiast hoor vertellen over wat er allemaal kan. Maar ik denk dat bij hem heel andere hersendelen actief zijn dan bij mij. Want ik snap er inmiddels geen splinter meer van. Geeft niet, als hij maar gelukkig is.
Ik dook even in bed.
En Ard heeft kans gezien om heel mooie foto's te maken van een kolibri. Dat is een schattig klein vogeltje, die zo snel met zijn vleugels klappert dat je dat haast niet ziet. Het is ook heel moeilijk om hem goed op een foto te krijgen. Dus extra leuk als dat wel lukt.

Vandaag hebben we kennisgemaakt met onze nieuwe dominee, die hier voor 2 maanden is. Volgens mij gaat dat wel goed komen. Hij is enthousiast genoeg.

Het noodweer dat ze gister voorspelden is langs ons heen getrokken. Een meevallertje. Ard las ergens op de meteo-site dat ze op de Bovenwinden wel noodweer hebben. En daar hebben ze de afgelopen week ook al slecht weer gehad.
Ard heeft wel een mooi filmpje kunnen maken van het weerlichten. Af en toe hadden we wel harde knallen, maar het kwam niet over ons heen.
Nu lijkt alles weer rustig geworden. Ik heb de waxinelichtjes aan op de porch. Het waait zo weinig dat de vlammetjes rustig branden. Vaker waait het zo hard dat ze vanzelf uitblazen!

• 07 Mei 2012 - 16:57

Anja:

Dat is mooi! Dat het beestje ook nog stil zit is toch een wonder?!
    Wat heeft God het toch bijzonder gemaakt,he? We zijn allemaal mensen met hersenen, maar ze werken allemaal verschillend. Dat maakt onderwijs nou net zo boeiend. Vanmiddag bloemen gemaakt met de kids van papieren zakdoekjes. Dat is ook zo leuk om te zien hoe de één het handig maakt en de ander zuchtend naar je opkijkt. Ze konden elkaar mooi helpen. Net puzzelstukjes die aan elkaar passen.