Yudaboyu
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
09 Februari 2012 | Nederland, Amsterdam
Vanmiddag zijn we geweest voor een controle. Al zijn we uiteindelijk vergeten om lengte en gewicht op te meten.
We hebben een heel goed gesprek gehad. De psychiater had ik al een keer gehoord bij een lezing op school en toen had ik er al een goed gevoel over. Ze hebben ook een mooie website.
Eerst vroeg ze naar ons gezin, ze schreef op hoe de kinderen heetten. En ineens kijkt ze me aan (Ard kwam later met Theo): Hebben jullie een keer meegedaan aan het programma "schatjes" van de EO? Bleek dat ze die uitzending ooit gekregen heeft en pas had bekeken omdat ze een verhaal zou houden over ADHD, die opname gebruikte ze bij de voorbereiding. Dat was ongeveer een maand geleden. Niet te geloven, toch?
Zij vond het wel heel leuk om nu de kinderen te zien, 6 jaar later, 6 jaar groter....
Ik vertelde dat de kennis over ADHD erg beperkt is op de scholen. Zij stond er helemaal voor open om eens een avond uitleg te geven voor leerkrachten en ouders. Dat gaat wel goedkomen met ons, hier.
Theo en Arjan gaan 23 maart meedoen met de Curacaose Kampioenschappen Judo. Kijk, dat zijn de leuke evenementen. Eens kijken of dat ook weer goed gaat!
Nou, de donuts zijn in huis, de cadeautjes ingepakt. Alleen de slingers moeten nog opgehangen worden. Morgen is Arjan jarig en hij heeft al weken de kriebels. Zegt hij.
Vandaag had hij in de pauze een roze koek gekregen van het meisje dat hem getrokken heeft voor Valentijn. Hun juf heeft zulke gezellige acties. Nu ook: een week extra aardig zijn voor degene die je getrokken hebt en dan komende dinsdag een klein cadeautje geven. Ik ben benieuwd of hijzelf nog iets speciaals bedenkt.
Theo had vandaag een 8,2 voor zijn Nederlands PTA, die was erg in de gloria. En terecht. Zo langzamerhand krijg ik er vertrouwen in dat hij het allemaal wel gaat halen.
Volgende week krijgt hij zijn tweede rapport!
09 Februari 2012 - 07:53
Harm:
Arjan, gefeliciteerd kerel! -
09 Februari 2012 - 08:03
Marrianne:
Hé Arjan......felisitá met je kumpleaño! (schrijf ik het zo goed????)
Fijne dag nog! -
09 Februari 2012 - 08:17
Anneke Veldman:
Arjan van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag !
09 Februari 2012 - 15:11
Marjon:
Hiep hiep hoera voor Arjan!!! GEFELICITEERD!!!
Groetjes -
09 Februari 2012 - 16:55
Dirk En Rienke:
Hoi Arjen! Gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een mooi feest van!