mailtje gemist - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu mailtje gemist - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

mailtje gemist

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

05 Juli 2012 | Nederland, Amsterdam

Ik zou nu op de Bijbelstudie moeten zitten, maar ergens is er iets mis gegaan. Ik heb geen routebeschrijving gekregen, het gezin waar de bijeenkomst is is net verhuisd. Het is nb op Piscadera, dat is vlak bij Blue Bay. Maar de mensen waar ik telefoon van heb namen niet op. In elk geval, ik had geen adres, geen telefoonnummer en geen route. Dus ben ik maar thuis gebleven. E-books gedownload, kost altijd even wat moeite, maar het is weer gelukt. Kan ik weer lekker op mijn e-reader lezen. Veel makkelijker meenemen naar de baai, bijvoorbeeld. Alleen gaat mijn beschermhoesje nu wel heel snel kapot. Tijd voor een plasticje, denk ik maar. Als er vooral geen zand en zout aan komt...
Ard is vanmiddag nog heel hard met de hekjes aan de gang geweest. Achter is het klaar, alleen nog verven. Voor zijn de hekjes ook klaar, maar moeten ze nog aan de pilaren vast. Aangezien dat vanavond niet meer kon is hij met Theo en Marco naar honkbal.
Ellen is weer thuis, die heeft het heel gezellig gehad bij Zita. Zij komt hier nog een nachtje logeren als de jongens naar Miami zijn.
Theo en Marco zijn de stad in geweest. Beetje rondgelopen, zeiden ze. Ze wilden nog naar het slavenmuseum, maar het was 16 gulden per persoon, dat vond Theo te veel van het goede. En ik had nog gevraagd of ze geld mee wilden hebben... Eigenlijk vind ik het wel gaaf als ze zulke culturele dingen doen. Als je het dan omrekent (dat doen we bijna niet meer) dan is het ongeveer 6 euro. Toch niet echt veel voor een museum :) Volgende week nog maar eens een poging wagen.

• 05 Juli 2012 - 04:41

Anja:

hallo vakantiegangers. Krijgen we nog een foto van die mooie hekjes? Even een update voor mijn beeldvorming van jullie leefomgeving. Prettige dag, ik ga maar weer een dagje werken. Ach ja, verschil moet er zijn.

• 05 Juli 2012 - 05:27

Ineke Baron:

Hallo Ard en Mariette, Door wat te googelen op Curacao kwam ik op jullie site terecht. En jullie namen bleven maar in mijn gedachten. Ergens moest ik jullie kennen maar ik wist niet hoe en waarvan. Totdat bij mij de gedachte boven kwam aan een manuscript, dat ik indertijd had gelezen. Ik ben in mijn boekenkast op zoek gegaan en ja inderdaad, jullie namen en jullie boek: 'Uitzien naar Vader'. Het bracht mij jullie rouw weer in herinnering. Moeilijk en verdrietig en het niet hier zine opgroeien van Femke zal er ook wel altijd zijn. Toch doet het me goed om te lezen hoe jullie genieten van jullie andere kinderen.
    Jammer dat ik indertijd niet bij de presentatie aanwezig heb kunnen zijn. Ik had jullie wel graag willen ontmoeten. Maar toch ook wel bijzonder jullie nu hier te ontmoeten.

Zeg met hartelijke groet en Gods nabijheid gewenst.
    Ineke Baron www.inekebaron.nl - inekebaron@gmail.com

• 05 Juli 2012 - 20:55

Oma V:

het profiel vipplaatje is denk ik behoorlijk verouderd, kunnen jullie er geen nieuw opzetten met tuin en appartement wat af is? Lijktme uitdagender. Groet,mamma