Toch maar goed,
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
16 April 2012 | Nederland, Amsterdam
Na kerktijd zijn we naar Bartjan en Willemien gegaan. Ellen was slim: ze had haar bikini in de tas gegooid, want ze wist dat er een zwembad in de tuin was. Thijs mocht een zwembroek aan van Lukas en zo waren de kids lekker bezig. Theo en Arjan zaten als grote jongens bij ons...
Het was reuze-gezellig. Je vrienden hier worden ook een beetje familie.
We moesten wel een beetje op tijd weer weg, want ik had afgesproken om te skypen met mijn ouders. Die hadden afgelopen week feest: papa is net 65 geworden, mama wordt binnenkort 65, is gestopt met werken, nu officieel met pensioen. Dus feest van haar werk, met als klapper een paar filmpjes van de kinderen en kleinkinderen. En zaterdag pannenkoeken eten in Vledder, nog altijd een succes-adres. We gingen er vroeger al af en toe heen!
Al met al wilde ik de verhalen ook nog even rustig horen. Zondagmiddag is dan heel geschikt.
Dat zijn dan de minder leuke kanten van het ver-weg-wonen: dat je de familie-feestjes mist.
Maar ja, zou Theo zeggen, je kunt niet alles hebben.
Ard is nog met Arjan en Thijs naar de baai geweest. Arjan had zijn metaaldetector mee. Gister had hij een goede vangst gedaan: een Boliviaanse munt, omgerekend zo'n 41 gulden! En ook nog 2 Curacaose muntjes. Jammer voor hem, het is niet alle dagen feest. Vandaag niks gevonden.
En nu weer op naar het normale leven. Morgen met Ellen lezen op school. Juf blij maken met het bericht dat er 5 dozen boeken hiernaartoe varen!
16 April 2012 - 12:08
Alida:
Mooi stukje!!
Op weg naar het Nieuwe Jeruzalem.