verjaardag voorbereid - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu verjaardag voorbereid - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

verjaardag voorbereid

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

20 Maart 2012 | Nederland, Amsterdam

Vanmorgen heb ik geprobeerd om cupcakes te bakken. De eerste lading plofte over de rand van het papiertje. Dat lijkt natuurlijk nergens naar. Dus weer een lichting, nu met dubbele vormpjes. Dat ging beter. De laatste lichting werd nog mooier. Glazuur eroverheen, spikkeltjes en "sneeuwvlokjes" Thijs tevreden, ik ook tevreden. De hele mikmak in plastic dozen. Morgen mag Thijs met "vrije kleding" naar school. Een hele belevenis, als je al 9 maanden (ongeveer) in je schooluniform loopt. Hij had er al buikpijn van, zei hij vanavond.

Er is vandaag weer een elektricien bezig geweest. Kost toch nog aardig wat tijd, voordat al die draadjes doorgetrokken zijn.
Ard heeft vanavond nog gipsplaten geschroefd. Het lijkt zo simpel, is het ook wel, maar voordat al die platen vast zitten, zijn we nog wel even verder. Jammer ook dat het 's avonds al zo vroeg donker is!

Morgenmiddag hopen we naar de baai te gaan. Slagje om de arm, je weet niet of het misschien regent... Opa en oma zijn weer verhuisd naar hier. Kunnen we morgen met z'n allen feest vieren!

• 20 Maart 2012 - 07:34

Riette:

Een hele fijne verjaardag gewenst... wel leuk dat Thijs dan in gewone vrije kleding naar school mag...

• 20 Maart 2012 - 07:55

Marjon:

Lieve Thijs,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!! Ik hoop dat je een hele leuke en gezellige dag hebt:) En wat leuk dat opa en oma het ook met je mee kunnen vieren:) Geniet ervan!!!

Groetjes van Marjon

• 20 Maart 2012 - 08:01

Marrianne:

Thijs, gefeliciteerd met je verjaardag!
    Lekker om op cup-cakes te trakteren, én in je vrije tijds kleding naar school gaan!
    Fijne dag nog!

• 20 Maart 2012 - 08:43

Anja:

Allemaal een fijne, zonnige, gezellige dag gewenst!

• 20 Maart 2012 - 10:23

Ruben:

Gefeliciteerd lieve mensen! Geniet van de dag en hopelijk vandaag niet zo bewolkt!

• 20 Maart 2012 - 12:56

Harm:

Ha die Thijs! Van harte gefeliciteerd knul. Een leuke dag toegewenst!

• 20 Maart 2012 - 15:26

Gertjan En Hannie De:

he Thijs

van harte met je verjaardag en geniet van deze dag en ook met je opa en oma
    laat je maar lekker verwenen

• 20 Maart 2012 - 17:52

Petra Kroeske:

Ha die Thijs!
    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Een superleuke verjaardag toegewenst!
    Groetjes fam Kroeske