Vakantie!
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
04 Oktober 2011 | Nederland, Amsterdam
Ard had ook nog genoeg te doen. O.a. een gesprek met Ennia, de verzekering. Over alle dingen die verkeerd gaan. Gelukkig is de man waar Ard contact mee heeft wel heel coöperatief.
Verder heeft Ard de aannemer gesproken. Voor donderdag is het cement erin, want vanaf donderdag gaan ze opbouwen.
Ondertussen had ik hier de boel redelijk netjes. Moest wel, want we krijgen weer een logé: collega van Ard. Morgen gaan ze samen door naar Bonaire.
Na het middageten is Ard vast met de kinderen naar de baai gegaan en heb ik nog uitgebreid gezogen en gedweild. We kunnen er weer even tegen.
Het was weer hopi dushi aan de baai.
En vanavond hebben we roti gegeten. Best lekker. Maar de kinderen vonden het erg pika. Terwijl Ard nog had gevraagd om: sin pika (zonder scherp, letterlijk vertaald).
Vanavond hebben de kinderen de krant uitgebreid gelezen. Zaterdagmiddag is er een kindje van 4 jaar verdronken in het zwembad bij de baai. Wij hadden het gister al gehoord bij de kerk. Van iemand die op de IC werkt.
Ellen had vandaag ook al een paar keer de site van de Amigoe doorgespit. Ze is zich er wel van bewust, vooral door haar broers, dat het zin heeft om in de krant te lezen en ze weet het ook te vinden.
Collega Hedzer kwam mooi op tijd aan. Ze hadden de wind mee gehad....
Om goed 8 uur was Ard al weer thuis, terwijl het vliegtuig gepland stond om om tien voor 8 te landen! Soms gaan dingen hier ook wel eens sneller dan je denkt.
Na een avondje bijpraten is het tijd om eerst maar eens lekker bij te slapen.
We hoeven er niet vroeg uit morgen....;)
04 Oktober 2011 - 06:28
Stijnie:
Goed van jou Theo, dat je je inzet om je examen te halen, heel slim! Succes met leren, èn ook een fijne vakantie!