op visite
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
18 November 2011 | Nederland, Amsterdam
Daarna heb ik Ellen opgehaald van school. Die had een briefje mee dat ze volgende week een toets hebben van de tafels 1,2 en 10. Of Ellen daar ook aan mee kan doen. Ineens kreeg ik een helder ogenblik: oefenen met klas-online!! Vooral de tafel van 2. En het ging zo goed. Dat moeten we dus vaker doen.
Ard had nog met meester Luuk gepraat. Die is ook van de ICT. Misschien gaan we toch nog eens iets uitproberen met een Daisyspeler. En misschien kunnen we ook nog eens Ambrasoft op school brengen.....Thuis zijn de kinderen er erg dol op. Alleen staat het op de vaste computer en die zit nog steeds in een doos. Wat zal ik blij zijn als die computer geïnstalleerd is, want er staat ook nog veel op voor de beamer in de kerk.
En bij Theo zag ik een briefje van de mentor in zijn agenda. Die moet hij aan alle docenten laten zien: de dringende oproep van haar om goed op te letten dat hij zijn huiswerk in zijn agenda schrijft en ook zijn cijfers.
Of er ook naar ons geluisterd wordt! Gaaf hoor.
Toch vraag ik mij dan heel erg af wat andere ouders doen die een kind met ADHD ofzo hebben. Laten die het allemaal maar gebeuren? En hoe redden die kinderen zich op school. Want zo anders is Theo dan toch ook weer niet....
Nu is Ard nog even met de jongens naar de banen en beroepenbeurs, hier in het WTC. Morgenavond mag hij zelf op de beurs staan op Bonaire. Die beurs doen ze achter elkaar aan op de eilanden, zodat de mensen die daarvoor uit Nederland komen het in één keer af kunnen handelen.