allerlei diensten
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
19 Maart 2012 | Nederland, Amsterdam
Ik ben met Ellen en Thijs naar de Emmakerk geweest. De kinderen zongen veel, mochten uit de Bijbel lezen, meedoen om het Bijbelverhaal uit te beelden (de wonderbare spijziging). Mooi om te zien hoe de kinderen dat met hun hele inzet doen. Ieder op zijn eigen niveau. Ellen mocht meehelpen collecteren.
Na de dienst zijn ze nog met alle kinderen op de foto gegaan.
En er was nog koffie met cake (gifgroen, smurfenblauw, citroengeel) en andere lekkere dingen.
De kerk zat helemaal vol en dat maken ze daar niet zo vaak mee.
Na de diensten hadden we een paar uurtjes om rustig aan te doen. Opa en oma waren eerst nog naar de Papiamentstalige dienst, waar het Avondmaal gevierd werd.
Opa heeft in het Papiaments gepreekt en het Avondmaalsformulier gelezen. Wat zeer gewaardeerd werd!
En vanmiddag hadden we een leerdienst. Waarin we inmiddels al bij zondag 26/27 zijn aangekomen. De ene zondag zit het iets voller dan de andere, maar gemiddeld past het net in het zaaltje van de kerk. Terwijl we in het begin het zaaltje maar halfvol kregen....Wel fijn als er meer mensen komen!
Na de kerkdienst kwamen Wouter en Vera bij ons. We hebben gezellig met elkaar gegeten. De kinderen vinden dat ook zo leuk: visite, aanloop, logees (aandacht....!)