appartement van de grond
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
22 Februari 2012 | Nederland, Amsterdam
Harm had al de honneurs waargenomen en met de architect gesproken. De planning is dat het eind volgende week klaar is.
Dat zou natuurlijk helemaal ongelooflijk zijn. Gezien onze ervaringen tot nu toe doen we daar geen uitspraken over. En zullen we over 2 weken zien wat er van deze fantastische planning is terechtgekomen. Elke dag dat er gewerkt wordt is mooi meegenomen.
Harm en Joram zijn nog naar de baai geweest, vanmorgen. Hebben Ellen en Thijs meegenomen. Kon ik weer eens even soppen. Er kleeft best nog veel stof en zand en andere ongerechtigheden. Maar ja, je blijft hier bezig.
Tussen de middag hebben we nasi gegeten, zodat Harm en Joram ook nog een normale maaltijd achter de kiezen hadden voordat ze de lucht weer in gingen.
Ruim op tijd waren we op Hato. Waar Ruben ook was, gebracht door Gerard (waar hij gewoond heeft de laatste tijd). En ook Jan Willem was er om de familie van Twillert uit te zwaaien.
We zijn erg benieuwd wie van de drie hier het eerst weer terug is.
Ik was nog bang voor tranen. Ellen heeft nog geprobeerd of Joram niet hier kon blijven. Ze kleefde bijna aan hem vast... Maar nee, hij moest echt terug. Voor zijn werk, zijn opleiding enzo. Maar wie weet, komt hij daarna terug naar Curacao. Hij vond het hier in elk geval erg leuk.
Thijs dacht dat hij Ruben wel erg zou missen. Toch hebben ze de tranen binnen boord gehouden.
Nu tellen we de dagen af dat opa en oma komen.
Morgen nog 1 dagje vrij. Daarna 2 dagen naar school, zo vliegen de weken voorbij.
22 Februari 2012 - 16:17
Klarieke:
dat is fijn dat het ineens snel gaat met het appartement,
hebben jullie nog carnaval gevierd.
liefs -
22 Februari 2012 - 20:04
Anja:
Hallo, daar ben ik weer eens. Afgelopen tijd geen tijd of energie gehad om te reageren. Herman was voorlezer van jullie stukjes. Nu komt er weer wat rust in de tent.
Ziet er goed uit, dat appartement. Wie weet ... kunnen we er deze zomer nog gebruik van maken. Een soort doorganghuis ofzo??
Het zal wel stil zijn bij jullie op dit moment. Heb je ook nog eens tijd voor elkaar, lijkt me ook wel lekker.