dinsdag 5 juli
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
06 Juli 2011 | Nederland, Amsterdam
Vanmiddag zijn we weer naar de baai geweest. Eerst was het bewolkt, vandaag, maar later werd het helemaal helder. Ellen en Thijs hebben fijn bij de Kidsclub gespeeld. Wat een uitvinding.
Arjan kon zijn draai niet zo vinden. Die vindt het al een beetje saai worden, elke keer naar dezelfde baai. Volgende week, als Ard er weer is, dan gaan we wel weer wat spannende dingen doen: er is nog genoeg te beleven op dit eiland.
Theo vond het jammer dat mijn e-reader niet mee was: hij is helemaal verdiept in het boek Niemandsland. Hij is net zo'n lezer als ik, we vinden ook dezelfde boeken leuk.
De jongens hebben nog geprobeerd om de schildpad te spotten, Theo dacht dat hij hem zag vanuit de verte.
Ik heb nog geprobeerd om schoenen voor Thijs op te snorren bij La Curacao. Maar ik kon zijn maat niet echt vinden. En voor ik alles goed afgezocht had ging de winkel al weer dicht, tussen de middag. Als ik het nu goed snap is die winkel dicht van half 1 tot half 3.... Siësta ofzo...