Weer gasten
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
30 Juni 2012 | Nederland, Amsterdam
Die jongens gaan zich wel vermaken, de komende weken. Denk ik. Het is net of ze elkaar vorige week nog gezien hadden.
Thijs denkt dat Marco er ook voor zijn plezier is. We zullen ons best doen om Thijs een beetje uit de buurt te houden.
Vanmorgen riep de achterbuurman (helemaal links achter) ons. Dat er 2 dode leguanen lagen. Die zo stonken. Of wij die op wilden ruimen. Het was inderdaad erg vies. Arjan vond het belachelijk, want volgens hem hadden de honden van die buurman die beesten dood gebeten. Ofzo. In elk geval heb ik hem beloofd om vandaag die beesten op te ruimen. Daar had ik niet zo heel veel zin in. Brr.
Dus gaf ik Theo de opdracht om ze in een vuilniszak te doen. Maar Theo is ook niet zo'n held op dat gebied. Die weigerde. Waarop ik een beloning uitloofde: wie ze in de vuilniszak deed hoefde vanavond niet mee te helpen met de afwas. Wat deden die slimmeriken? Theo riep ze allemaal: kom gaan we met elkaar die leguanen opruimen. De eerste werd gepakt door Theo en Ellen. De tweede had Thijs al aan de schep hangen, maar Arjan hield die zak veel te hoog voor hem. Viel het beest weer van de schep. Toen heb ik met de moed der wanhoop toch zelf geholpen. Thijs hield de zak open, ik ook met 1 hand en met de andere schepte ik dat beest op en in de zak. De maden kropen eruit. Nooit weer zo lang laten liggen! De volgende keer gooien we ze meteen over het hek... Deze hadden we ook gister pas gezien, terwijl ze er al veel langer moesten liggen.
Vanmiddag, toen Marco zich een beetje geïnstalleerd had zijn we naar de baai gegaan. Het was heerlijk weer. Zoals meestal. De jongens hebben enthousiast gesnorkeld, gezwommen, gestruind over de rotsen.
Vanavond heeft Ard ze nog even meegenomen de stad in.
O ja, en we kregen onverwacht nog een paar gasten: Ard kwam met 2 Italianen aanzetten. Een collega van hem, die ook appartementen heeft, kende ze uit de verte. Hij had geen plaats meer. En wij wel... Het zijn zeilers en ze zagen er een beetje woest uit. Maar ze zijn heel aardig. Morgen willen ze echte pasta voor ons koken!
Ze gaan morgen ook mee naar Bandabou. Shete Boca, westpunt en dan naar Janwillem om te helpen verhuizen.
Ellen en ik gaan lekker samen de stad in!
30 Juni 2012 - 03:40
Opa En Oma Vreugdenh:
pas op met dooie beesten.Wij hebben vroeger een dood varken in de tuin van de buurman gehad. Ik ruik hem nog!Hoe is het met Theo zijn scheikundecijfer gegaan?Of komt dat nog. In ieder geval veel plezier met de gasten