donderdag 16 juni
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
16 Juni 2011 | Nederland, Zeewolde
Maar goed, afscheid genomen bij het ziekenhuis. Toch leuk om de mensen die ik nog wel eens sprak (meestal door de telefoon of via de mail) de hand te schudden. Wie weet, zien we elkaar nog eens terug.
Daarna heb ik koffie gedronken bij Ingeborg, mijn zusje. Gelijk een was gedraaid bij haar. Zo kon ik het nuttige met het aangename verenigen.
Verder heb ik een voorraad medicijnen gehaald bij de apotheek en ook daar afscheid genomen. Dan merk je hoeveel draadjes er nog vastzitten....
En aan het eind van de middag kwam de juf van Ellen, met Ellen, hierheen. We hebben heel gezellig gekletst en ook goed bijgepraat: alles staat op papier. Je zou zeggen: dat moet goed komen op de Dividivischool.
Nu moet ik nog even Theo ophalen van zijn laatste judotraining in Leusden.
17 Juni 2011 - 06:35
Anja De Boer:
Maar nu is het DROOG, hopelijk blijft het zo tot vanavond. Afscheid nemen is niet leuk, maar ik heb wel heel veel zin om het op een gezellige manier te doen. Ik zie jullie vanavond. -
18 Juni 2011 - 09:40
Marjon:
Ja dat afscheid nemen gaat nu echt plaats vinden:( Wat fijn dat je zo'n goed gesprek hebt gehad met Ellen haar juf! Succes met alles en ook morgen met jullie laatste zondag in Zeewolde.
Liefs van mij xxx