Voorbereidingen
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
11 Februari 2012 | Nederland, Amsterdam
Verder ben ik vanmiddag druk geweest met aanpassingen van vooral Theo's kamer. Janwillem en Ruben blijven vanavond namelijk slapen. Ruben en Janwillem zijn aan het eind van de middag gekomen, Ard had ze opgehaald nadat hij bijna de hele dag gesprekken had in Willemstad over het onderwijs. We mochten vanmiddag de verjaardag van Ruben vieren maar we hebben met zijn allen ook nog even wat klusjes opgepakt. Zo is Janwillem verder gegaan met de keuken, heeft Ruben geholpen met het in elkaar zetten van het bed voor Ellen en hebben Ard en ik o.a. wat kleine dingen in de kamer opgehangen. Het voelt steeds meer als thuis, vooral met je eigen spullen er in.
In iedergeval slaapt Theo nu bij Thijs op de kamer vanaf nu tot volgende week. Zondag komen Harm en Joram voor 10 dagen vakantie en aangezien het appartement nog net niet af is, slapen ze bij ons. Wat kleine aanpassingen, maar het is prima te doen.
De schilders die gister kwamen kijken en waar ik niet echt een prettig gevoel bij had, zijn toch wel echt de schilders hoorden wij via Marlon. Gisteravond hadden we voor de zekerheid alles extra goed afgesloten en elektronisch aparatuur mee genomen naar onze kamers. Vals alarm, gelukkig maar. De communicatie onderling op Curacao is nou niet bepaald goed. Maar dat weten we, dat heeft ook wel weer zijn grappige kanten.
Terwijl ik dit schrijf zitten we lekker op de achterporche, genieten van een lekker warm briesje. We hebben nog even lekker geklust vanavond. Het is nu tijd voor ontspanning met een Brightje en een Wijntje.
Ik heb geprobeerd ongeveer net zo te schrijven als Marriette, echter zal dat lang niet zo goed zijn. Maar dit was de vrijdag 10 februari bij de Fam Vreugdenhil! Hierbij wil ik ze ook super bedanken voor die heerlijke gastvrijheid die wij altijd mogen ervaren hier.
Nog een leuk nieuwtje dan: Marriette heeft zo hard gewerkt vandaag dat ze vergeten was tijdens het strijken, de stekker er in te doen. Ze kwam er na een aantal minuten achter dat ook hier op Curacao je een stekker nodig hebt om te strijken.
Groetjes Ruben
Mamma:
Is dat niet link de kastjes van de keuken hoger dan het gasfornuis?waar blijft de warmte? -
11 Februari 2012 - 08:31
Harm En Joram:
Straks nog één rondje Oostvaardersplassen (gister met Inez, je krijgt de groeten Ard), maar dan hangen we de schaatsen hier aan de wilgen. Tijd voor Carnaval, de mooiste feestweek van het jaar op Cur! Graag tot morgen, uurtje of half vier.
Tessa, jij ook een goede terugvlucht naar Cur. We zien elkaar volgende week. Gezellig! -
11 Februari 2012 - 08:39
Renske:
Ruben...
Alleen de woordvolgorde 'steeds weer langzamerhand', daar had ik even mijn twijfels bij,
verder trapte ik er volledig in hoor :-) -
11 Februari 2012 - 19:24
Anja:
Ruben je bent een kei ... nu nog je eigen verhalen, zodat we mee kunnen leven! Het ziet er wel mooi uit twee van die jonge kerel(tje)s hard aan het werk. En dan ook nog met geestelijke lieder??? 't is niet te geloven .... de spiritualiteit zit vast in een bruin velletje.
Ook wel fijn dat jullie Mariëtte kunnen helpen met strijken. Een paar maanden geleden ging dat nog goed.
Vandaag in Houten geweest ... dat is goed voor de verhuiszin! Een tas met folders en een hoofd met .. dromen.
Jullie post is onderweg, de postbode heeft even de tijd nodig.
o ja , Ruben natuurlijk ook van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
groetjes van Herman en Anja