Baai met regen
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
11 Maart 2012 | Nederland, Amsterdam
Ard was vanmorgen nog met de jongens naar de open dag van de Albert Schweitzer geweest. Theo en Arjan hebben er allebei zin in om daar te beginnen. Al moeten er nog 2 bergen beklommen worden, van te voren...
In elk geval fijn dat ze er enthousiast voor zijn!
Ard, Theo en Arjan hebben nog hun best gedaan om een visje te vangen, maar dat wilde ook niet zo goed lukken. Theo had er 1 in de emmer en toen waaide de emmer om en liet Ellen de vis er uit vallen. Daar maak je geen vrienden mee, Ellen. Verder wilden ze niet bijten.
Vanavond hebben we met opa en oma, die trouwens ook mee waren naar Daaibooi, gebarbecued. Heerlijk en het bleef zelfs droog.
Daarna was Thijs zo gevloerd dat hij niks meer wilde dan in bed liggen. Na zo'n dag heb je wel echt een douche nodig. Hij protesteerde erg tegen het koude water. Terwijl hij het meestal geen probleem vindt. Dus we waren heel snel klaar.
11 Maart 2012 - 14:34
Marry Huiskes:
Tjonge jonge, ik lees vaak jullie verhalen en lekker foto's kijken, maar het voelt net alsof jullie gewoon lang op vakantie zijn. Alleen de stukjes over de school eruit halen.... maar ja, dat hoort er ook bij. Wat fijn dat dit verder allemaal goed gaat. Geniet er lekker van daar!!
Groetjes Alex, Marry, Stijn & Lars.