Ramen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu Ramen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

Ramen

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

18 December 2011 | Nederland, Amsterdam

Aan één kant van het huis zitten de ramen erin. De vloer is klaar, moet nu nog goed drogen en ook de vloer van het appartement is klaar.
Verder gaat de elektricien hard aan de gang de komende week, alle stopcontacten moeten erin en de aansluitingen van de lampen aan het plafond enzo.

Vanmiddag is Ard met Thijs en Ellen naar de baai geweest. Het waait vrij hard en dan is het best frisjes, daar. Maar Thijs en Ellen vermaken zich toch wel.
Ik ben begonnen met naaien, tenminste, de eerste voorbereidingen. 't Is dat het volgende week klaar moet zijn, anders had ik het beter nu niet kunnen beginnen. Maar het is wel weer heel erg leuk.
Vanavond hebben Wouter en Vera bij ons gegeten en daarna (toen de jongste 2 in bed lagen) hebben we Kolonisten gedaan. Ik was al heel snel heel erg ver...en toen stopte het. Uiteindelijk verloor ik:( Daarna hebben Ard, Theo en ik nog het snelle kaartspel gedaan en dat liep ook al niet goed af:( :( :(
We moeten maar goed blijven oefenen...