Toch geen stukadoors... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu Toch geen stukadoors... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

Toch geen stukadoors...

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

29 November 2011 | Nederland, Amsterdam

Je weet het hier ook maar nooit. De stukadoor kwam niet opdagen. De aannemer is met vakantie. Maar de dakdekkers zijn wel zover klaar dat de pannen er op kunnen. En Ard heeft fanatiek geveegd, dus het is een heel eind opgedroogd 'binnen'. Kom maar op met die stukadoor.

Ellen kreeg haar tafeltoets terug: een 10!!! Heel knap (en een 7,5 voor netheid, ja de juf let overal op) We hebben een extra spelletje gedaan, vanavond, als beloning. Vanmiddag zijn we gelijk begonnen met oefenen voor de tafel van 3. Het viel me erg mee, ze leert (met de computer) veel sneller dan ik had verwacht.

Theo en Arjan hebben vanavond weer gejudood. Arjan viel op de bank neer, helemaal total-loss. Ze hadden lekker getraind. Zaterdag over een week is er een toernooi waar ze allebei aan meedoen. Ben heel benieuwd hoe ze dat gaan ervaren.

tijd voor een poll:
nee, we gaan niet gokken op de verhuisdatum, maar de dag en tijd waarop we de 100.000ste lezer op de website hebben.... nog ruim 5000 te gaan, wie gaat het worden en wanneer???? laat ik een voorzet geven:
zondagavond 4 december 21.04 uur (cur-tijd) en wie het wordt????

• 29 November 2011 - 05:45

Marjon:

Wauw Ellen wat super knap van jou een 10!!!! goed gedaan meid:D

Liefs van mij x

• 29 November 2011 - 08:03

Renske:

Ja dat ligt er natuurlijk aan hoe veel verslagen jullie nog gaan posten :P
    En 21:04 Curaçao-tijd is 2:04 NL-tijd...
    Ik gok toch op een Nederlander eigenlijk. En op mezelf, de rest ken ik toch niet. Ik ga voor woensdag 7 december om 13:00 Curaçao-tijd (18:00 NL-tijd).
    En wat krijgt degene die wint??? En reisje naar... laat zeggen; Curaçao? ;)

• 29 November 2011 - 12:39

Anja:

nee, dat wordt dus een echt sinterklaascadeautje. Laten we zeggen 5 december 20.08 uur(cur tijd). Sint klopt op het raam om 20.00 uur, strooit pepernoten (tussen de shutters door), dan doen jullie de deur open. O nee de deur staat altijd open, goed dan kijken jullie op de voor- en achterporch en dan staat de zak aan de zijkant bij de wasmachine in de voliere. Het is het eerste pakje dat open gaat: de 100.000ste lezer! Afgesproken? en dan win ik een ticket en Herman komt mee als stucadoor. Zo dat is even snel geregeld. Ik heb toch ziekteverlof en of ik nu in een vliegtuig zit of thuis? Wat is nu beter? Goede temperaturen .... misschien betaald mijn ziektekostenverzekering nog wel verblijfskosten?? Ha, Ha, blijven dromen!

Lieve Ellen, je bent een KANJER een TAFELKANJER!!! van harte gefeliciteerd met je TIEN!

Theo en Arjan voor welke plaats gaan jullie met het toernooi? Zitten jullie er al weer helemaal in?

• 29 November 2011 - 20:39

Lukas:

4 december, mijn verjaardag... kadootje? Hmmm...