2 stapjes verder
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
24 Mei 2012 | Nederland, Amsterdam
Dus kon ik vanmiddag de Ivar in de berging weer in elkaar zetten. Met hulp van Theo, die er helemaal geen vertrouwen in had dat dat goed zou komen. Het staat nog steeds. Alles zit er weer in. 2 planken meer zelfs.
Aan het eind van de middag kwam Wim (van Veeris) en samen met Ard is de Pick-up weer aan de praat gekomen. Nu is Ard ermee naar de krachttraining van Theo. Hij wil proberen om er morgen mee naar school te rijden, zodat er daar iemand naar kan kijken en het mankement kan verhelpen. Als dat lukt hou ik Thijs thuis en gaan we naar de dokter voor zijn oren.
Vanmorgen had ik een stapel boeken van Theo en Arjan meegenomen naar de Dividivi. Konden de jongens, Jonathan en Justin, die allebei 'Avi-uit' zijn eens iets anders lezen. Justin houdt niet zo erg van lezen, maar Jonathan wel. Toch was ook Justin blij met de nieuwe boeken. Jonathan zijn ogen straalden helemaal! Die was zo gelukkig. Gaaf om te zien. Hij koos eerst het boek van Reinier van den Berg: Geknoei met gif. Lekker spannend. Ze hebben zelfs in de pauze door zitten lezen. Vervolgens nam Ellen het boek al weer mee naar huis: 't was al uit. In dit tempo heeft hij voor de zomervakantie nog alle boeken die ik hier thuis heb gelezen...
Misschien kan ik ook wel eens een stapel Wapiti's meenemen, een leuk, leerzaam blad.
Ard was vroeg thuis, vanmiddag. Die kreeg meteen de kriebels en heeft nog 2 planken opgehangen. Ik hoop dat hij nog een beetje kriebels krijgt en binnenkort de plank bij Ellen ophangt, dan kan ik haar boeken ook uitstallen. Als laatste.... ben erg benieuwd of uit die 2 doosjes nog verrassingen komen. Je weet maar nooit.
24 Mei 2012 - 06:55
Klarieke:
gelukkig is het nu goed gekeurd,
dat scheeld weer een hoop.