vrije dag
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
14 Februari 2012 | Nederland, Amsterdam
Onze logees waren al vroeg de deur uit. Dat tijdsverschil zorgt er wel voor dat je bijtijds wakker bent....Kun je wel lang van je dag genieten!
Om goed 11 uur waren Wouter en Vera er. Ze hadden een jongen meegenomen die bij hun logeert. Die alleen engels spreekt en papiamentu. Maar evengoed hebben Arjan en hij zich prima vermaakt met z'n tweeën. Hij was ook 12 jaar, net als Arjan. Misschien dat hij volgende week nog een dag komt spelen, als ze weer vrij zijn. Er komt waarschijnlijk ook nog een tweeling spelen bij Ellen. Ruimte zat, hier!
Thijs had zich al een week verheugd om samen met oom Wouter en tante Vera Kolonisten te spelen. Dus dat hebben we dan toch nog maar gedaan, al was de tijd iets korter dat ze bij ons bleven (dan we in eerste instantie van plan waren). Thijs zag zelfs kans om te winnen. Met een beetje hulp op het laatst van oom Wouter. Anders had ik gewonnen. We hebben wel gelachen. Thijs is ook zo fanatiek! Die hoef je ook weinig uit te leggen, hij snapt het prima.
Nu 4 dagen school enzo en dan weer een lang weekend.
De architect heeft zijn planning verteld: woensdag de muren optrekken en verder donderdag en vrijdag de rest tot en met het dak. Stel je voor dat dat echt gaat lukken. Ik ben een beetje sceptisch geworden.... Hoe komt dat toch??