Regatta en een kijkje bij de Submarine....
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
12 November 2011 | Nederland, Amsterdam
verder doen we ook mee aan een wedstrijd voor wat leuke tickets... ga onze foto's even 'liken' en je bent een van deelnemers aan het mogelijke succes.... ( http://www.facebook.com/#!/InselAir)
Dan nu een echt verslag.
Vanmorgen is Ard met Harm en de kinderen naar de stad gegaan. Harm ging met Ruben naar het strand.
Theo en Arjan naar de bijles.
Ard is met Ellen en Thijs naar de Regatta gegaan. Ze hebben daar genoten van de zeilboten. En van het zelf varen....want de scouting was er ook. Met 2 roeibootjes en 2 kleine zeilbootjes. Daar mochten de kinderen mee varen, samen met scouting-meisjes. Ellen was gelijk laaiend enthousiast. Dus zijn we vanmiddag nog een keer gegaan. Hebben we daar afgesproken dat ze op scouting mag. Eerst 2 zaterdagen uitproberen. Voor de meisjes is het van 9.00 tot 12.00 (en is het dus afgelopen met ons uitslapen...:( ) Het kost 10 gulden in de maand! Nog een leuke bijkomstigheid is dat ze een speciale meisjesgroep hebben en een speciale jongensgroep. Daar verheugt Ellen zich ook erg op: allemaal meisjes om eens iets mee te gaan doen. Ze zit altijd al meer tussen de jongens, thuis en op school.
Ik zag haar vanmiddag vol overgave roeien in die roeiboot. Geweldig om te zien. Ze ging er helemaal voor.
Daarna zouden we nog een poosje naar het strand, maar dat feest ging niet door: ineens een dikke plensbui.
Maar om 5 uur was het weer droog en kwam de zon er door. Zodat we alsnog om 6 uur lekker konden gaan barbecueën. Ze hebben bij onze supermarkt zulke lekkere kipsaté's!! Dan een bak sla erbij, watermeloen en stokbrood. Heerlijk :)
Ard heeft dus gekke foto's gemaakt bij de stand van Inselair, een lokale luchtvaartmaatschappij. Als hij daar genoeg hits op krijgt op facebook (hint hint) dan kan hij een reisje winnen. Dus iedereen die facebook heeft: kijken op de pagina van Inselair en de foto van Ellen en Thijs 'dit is leuk' aanklikken!
13 November 2011 - 19:04
Herman:
WAAR heb je die zeeleeuw gespot ,op de landing strip van hato ? (ARD ) -
13 November 2011 - 19:33
Anja:
Ja, die kipsaté is heerlijk .... verrukkulluk! Verslaat de AH!
Leuk Ellen, dat je op scouting gaat. Lijkt me heel gezellig, zo'n meidengroepje op zaterdagmorgen. Jammer dat mama dan niet meer tot half negen uit kan slapen.
Ik hebnetjes mijn huiswerk gedaan op Inselair. Ik was de vierde en de vijfde die het leuk vond. Waar blijft de rest???!!!!
vandaag best wel koud gehad, het begint lekker af te koelen. Vestenweer! Brrrrrrrrrrr! Ach, dan wordt mijn verlangen alleen maar groter zullen we maar zeggen.
Wat is trouwens dat stoere ding waar Thijs bij staat??
We missen jullie! -
14 November 2011 - 07:13