Bob de Bouwer
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
12 Februari 2012 | Nederland, Amsterdam
Wat hebben we toch geluk dat Jan Willem hier ook naartoe is gekomen. Een echte keukenbouwer.
De tweede Bob de bouwer is Ruben, die kans heeft gezien om de waslijnpalen de grond in te krijgen! En dat is hier nog even zwaarder werk dan spitten in de klei van Zeewolde.
En dat na het bed van Ellen, gister. Langzamerhand heeft hij al heel wat geleerd.
Verder hebben wij natuurlijk genoten van hun gezelligheid.
Vanmiddag is Ruben met Thijs en Ellen naar het strand geweest. Later zijn Ard en Jan Willem nog meegegaan.
Theo heeft zijn schildpad meegenomen van de bijles. Nu maar hopen dat de warawara's het beestje niet ontdekken. Dan kan het wel eens net zo aflopen als met de kleine leguaantjes. Vlak voordat we verhuisd zijn zijn de laatste leguaantjes door de moeder chuchubi gevoerd aan de kindertjes. Onze kinderen waren daar erg verontwaardigd over. Maar ja, die kleine vogeltjes moeten ook leven.
Al met al is het vandaag weer mooi opgeschoten. Ard heeft de tweede badkamer klaar gemaakt: douche hangt, wastafel hangt, water is aangesloten.
Schilderijen zijn opgehangen. Weer stof...
Vanavond nog de ppt gemaakt. Nu was het mijn eigen schuld. Maar gisteravond was het te gezellig.
Ard ging na de koffie de jongens naar Rubens huis brengen en ik heb mij op de ppt gestort. Die nu af is.
We zullen zien hoe het morgen gaat. Want het is kindercarnaval, dus wij zitten weer achter de linies. En morgenmiddag komt Harm met Joram. Gelukkig is Hato ook aan onze kant, dat scheelt.
12 Februari 2012 - 10:23
Gertjan:
het ziet er mooi uit de kueken en nu veel kook en dak plezier en een goede tijt met Harm en joram. GODs zegen gewenst
gr gertjan -
12 Februari 2012 - 17:39
Mama Koops:
TWEE mooie plaatjes!! -
13 Februari 2012 - 07:34
Petra Kroeske:
Heerlijk zulke gasten, die kan je er wel bij hebben! 't lijkt me idd echt genieten als je steeds weer iets meer af hebt!! (eigenlijk zou het dus langzaam moeten gaan, dan duurt dat genieten ook langer ;) ) -
13 Februari 2012 - 20:52
Klarieke:
die keuken ziet er inderdaad mooi uit hebben ze goed gedaan,
veel plezier er mee,
suc6 verder met de rest.