Het wordt al een huis...je
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
23 Februari 2012 | Nederland, Amsterdam
Samen met Ellen ben ik de afgelopen dagen druk bezig geweest om een boekje te maken voor haar oude klas. Die konden we mooi meegeven aan de directeur van de Werf, die hier met vakantie was. We hebben gelijk even gesmeekt of ze nog leesbladen kan vinden voor AVI-7. De juf heeft hier haast niks. Het is voor Lisbo-lezen, voor de ingewijden.... Vakjargon. Tegenwoordig heb je zoveel soorten lezen: duo-lezen, connect-lezen, lisbo-lezen en nog meer. Zelfs hier op Curacao doen ze daar aan mee. Gelukkig maar voor Ellen, want doordat ze zo fanatiek leesonderwijs geven is Ellen in een half jaar van AVI-3 naar AVI-6 gegaan.
Maar goed, we hebben voor alle kinderen een briefje geschreven, stickertjes geplakt, en er een gezellig boekje van gemaakt. Gelijk een USB met foto's meegegeven. Die kunnen ze leuk aan de klas (en wie het nog meer wil zien op school) laten zien.
Vandaag was Andry weer bij ons. De logee van Wouter en Vera. Daar is hij ook maar alleen, dus had ik gevraagd of hij nog een dagje bij ons wilde zijn. Dat vond hij erg leuk. Zodat Arjan vandaag een maatje had. Waar hij vervolgens heel de dag engels mee praat. Samen knutselen ze van alles met elektrische draadjes, kijken engelse films van Kuifje, bouwen aan de hut, gaan vliegeren (is Kite in het engels...) Leuk hoor!
Thijs wilde nog een spelletje Kolonisten met mij doen met Zeevaarders erbij. Het moest vanmiddag dan maar worden. 't Is zo'n gedoe om het op te zetten. In elk geval was het wel leuk om te doen. En Thijs is dan ook erg fanatiek. Die heeft gewonnen. Maar dat kwam omdat we met 10 punten zijn gestopt, terwijl je dan eigenlijk door moet gaan tot 13 punten. En ik zou bijna zijn langste handelsroute afpikken...
Nu is onze vakantie weer voorbij. Pas begin april hebben we paasvakantie. Dus de wekker hebben we wel weer nodig!
23 Februari 2012 - 12:31
Corrie:
Wat leuk allemaal! en fijn dat ze nu echt gekomen zijn. Zaterdag of zondag lijkt me erg leuk! ik moet even kijken wat het beste uitkomt... kunnen we misschien bellen/mailen over het moment? 6922103 is geloof ik mijn nummer ;)
groetjes Corrie -
23 Februari 2012 - 12:44
Harm:
Nou, dat schiet mooi op. Gaaf! -
23 Februari 2012 - 18:48
Anja:
slaapkamers???? aan eentje hebben we genoeg hoor! Het lijkt al bijna op een huis, maar ook een beetje op een gevangenis. Ach maakt niet uit, als de zon maar schijnt.
groetjes aan Corrie